Український чат Ванкуверу
-
Привіт хто може підказати ? Я хочу придбати зараз авто , хоча зараз вже одне маю , і можливо якось зняти з реєстрації одну машину щоб не платити страхування , поки буду продавати своє старе авто ?
-
🌟Всім привіт🌟 🌈Якщо у вашої дитини є творчі здібності і ви бажаєте їх розвивати,то запрошую вас на пробне заняття з малювання 🖌Займаємось з дітками від 6 років 🖌Вивчаємо живопис та графіку 🖌Навчимо дитину змішуванню кольорів 🖌Працюємо в різних напрямках образотворчого мистецтва 🖌До кожної дитини індивідуальний рідхід! Для запису пишіть в особисті📤
-
Ну дякую 😁
-
Ви мене, знаєте, не прям шоб заспокоїли... 😂
-
Всім привіт Нещодавно купив собі гравел велосипеда І хотілося б поїздити з кимось у компанії Чи існує якесь українське гравел комьюніті? Залюбки б поїздив у будні після роботи або ж у вихідні 👋🏻
-
Ні, нічого 🫠 Рішення по поверненню прийшло десь через тиждень після телефонної розмови одразу у CRA і продублювалось на мейл. Але пояснень що до того, в якому вигляді і в яких числах воно буде відбуватися немає 😑
-
Дякую! Мені просто трохи очково, що я його вчасно не помічу і його хтось спиздить 😁