Український чат Ванкуверу
-
Можу ще додати про медицину, що в Канаді сотні тисяч лікарів та медперсоналу з інших країн очикують підтвердження свого диплому, щоб мати можливість працювати. Та ще їм потрібно пройти всі кола пекла, щоб отримати цю можливість подати диплом на підтвердження.
-
Так, якщо у вас термінова проблема, час очікування теж не великий, в тих самих emergency Ще не забувайте, що менталітет тут в цілому інший, люди не звертаються тут з minor проблемами до лікарів, це нас навчили, що мінімальний насморк чи що, одразу треба лікар і купу таблеток, аналізи і тд:)
-
саме так
-
Про ту ж високу температуру додам, що вже в більшості країн не рекомендують її збивати до 39-40, просто тому що таблетками уповільнюєте боротьбу вашого ж організму В Україні хворіла майже кожні 2-3 місяці,по тижню і довше бо треба ж пити таблетки одразу, тут за півтори роки один раз хворіла 2-3 буквально, без будь-якого збиття температури і жива навіть)
-
Це доречі один з основних поінтів (сподіваюсь майбутнього прем'єра) Пулів'є
-
Також не забувайте, як в Україні ставляться до інвалідів, ви можете їх не бачити просто по тій причині, що для них немає умов так легко пересуватись по місту. Так само у нас багато проблем з алкоголізмом, про ментальні хвороби я взагалі мовчу, як наше суспільство ставиться до них.
-
але ж БЕЗКОШТОВНО))))
-
Я вам просто наводжу приклад, що система не є настільки поганою, бо відрізняється від української. У них інші методи лікування, інше відношення Мені ніколи не рекомендували тут дихати повітрям чи щось таке, я отримувала всю допомогу, таблетки вчасно і безкоштовно. При цьому мені було просто приємно спілкуватися з лікарями, тому що я розуміла, що мені не треба їм дати на карман, щоб вони були зацікавлені мене вилікувати)