Український чат Ванкуверу
-
Ви куди кловунів понаставили, я вам щас!..
-
Найдорожчому районі Ванкувера? 🤨
-
Вітаємо всіх! Запрошуємо вас до нашої нової арт-пекарні з власною галереєю картин та фотографій в самому центрі набережної, в найдорожчому районі Ванкувера, Уайт Рок! Ми шукаємо талановитих молодих художників і фотографів, які хотіли б виставити свої роботи на стінах нашого прекрасного закладу. У нас є чудова можливість для вас: кожен відвідувач зможе придбати вашу картину або фотографію за донейшн! Приєднуйтесь до нас, щоб разом створити атмосферу мистецтва та креативності, де ваші роботи зможуть знайти нових щасливих власників!
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 18:00-19.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Приємно познайомитись
-
Є Луганськ
-
Upd: бажаючі з'явилися, дякую! Судячи з кількості, я продешевила і треба було просити дві шоколадки 😒
-
Шановні, може, комусь треба? Дві штуки. За шоколадку. Хоча якщо ніхто швидко не забере, шоколадку вже пропонуватиму я, бо вони мене скоро видрочать 😁
-
13 вересня в Річмонді в приміщенні товариства Івана Франка стартують 2 дитячі групи танцювального колективу "UKRAЇNA". - група 6- 8 років займається по п'ятницях з 17:00 до 18:00 - група 9-12 років займається по п'ятницях з 18:15 до 19:15 Щиро запрошуємо до вивчення класичної та народної української хореографії. Запрошуємо до запису дівчат та хлопців: forms.gle/XUBU8BHcHYXYfxig6
-
я народилася у Северодонецьку, все дитинство там🤝
-
Я сертифікований TESOL/TESL/TEFL викладач англійської мови з викладацькою освітою з України. Вартість заняття $30 за годину. Якщо ви хочете почати вивчати англійську з нуля, підвищити свій рівень або підготуватися до тесту IELTS & CELPIP, я готова вам допомогти! Перше заняття безкоштовне до кінця серпня - ми познайомимося, визначимо ваш рівень і окреслимо цілі. Пишіть!
-
Привіт, друзі! 🏘 Здаємо в оренду наш дуже люблений повністю обмебльований дім* в Langley/Surrey *є все: від ліжок і диванів до ножів і вилок 🍽 (див фото) З 1 жовтня. Дуже класний район з хорошими школами. Ідеальний тенант: - на 12 місяців+ - 2 working professionals (або сімʼя з дитиною) - хороші реферали, credit check Більше про дім: - gas fireplace - washer & dryer - dishwasher - all kitchen appliances - 65" TV - large bathtub + showers - smart home features - high speed internet included - parking on premises Пишіть в приватні щоб подати аплікацію і подивитися. Або діліться з тими хто шукає: - Тут лістінг з фото: livrent.page.link/8ejtEcTsrqELkJaK6 - Тут відео: youtu.be/KknVGjmhMow
-
Най так буде 😊
-
Це жарт. Не сприймайте близько до серця
-
Говоріть за себе 😊