Український чат Ванкуверу
-
А треба живий ланцюг на мості робити!!! ))
-
І вони обидва не були ні образливими, ні обуреними
-
Ну тобто дуже не хотіла негатив, але принесла його більше чим ми тими коментарями, я не знаю
-
А ще в деяких позиція - "не наїбеш - не проживеш". Тому чому б і не звернути увагу людей, які могли б не шарити?
-
Я згодна коли це не стосується можливого добробуту інших. Якщо мені просто не подобається щось - то не моє діло. А коли це стосується інших, тоді мені здається нормальним втручитися. А ви якось усе у одну каструлю звалили
-
Сейм
-
У мене позиція: «не подобається - пройди, подобається - похвали» до тих пір поки це у рамках закону Чомусь же у нас прийнято: не подобається - прокоментуй та засуди, що якось не дуже допомагає під час імміграції і не дуже заохочує бути частиною комʼюніті
-
Ні, зробили зауваження, а не обурення, та воно має якусь підставу і написано було для людей, які можуть не знати. Я не знала багато чого, коли переїхала та поїхала б за тим тостером
-
Та які обурливі, що ви драматизуєте? Я що, писала "ЯК ТАК МОЖНА, ТИ ТАКА СЯКА, ЗРАДА, НА ГІЛЯКУ!!"?
-
Ну я такі бачу у кожному трифт сторі за пару доларів, тому здивувалася. Але можливо я не права і не шарю
-
www.walmart.ca/en/ip/black-decker-2-slice-toaster-black/10221861?offerId=10221861®ion_id=206100&cmpid=SEM_CA_34741_Z1CR0CE5T3&utm_id=SEM_CA_34741_Z1CR0CE5T3&utm_medium=paid_search&utm_source=google&utm_campaign=always_on&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwiaa2BhAiEiwAQBgyHieRmBwc2ZVkHWCbGFktABI3iDmyjjjFKav06zjAFd-pTeLlO2qFJBoCXjwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds