Український чат Ванкуверу
-
воооооооооу
-
в одному бодішопі мені нарахували 1500cad)) тому і питаю
-
як дізнаєтесь, дайте мені знати що в них за прайс, теж є подряпини на авто
-
Привіт, підскажіть чи потрібно міняти sin та msp якщо отримав новий work permit, але при цьому старий ворк перміт дійсний ще 1 рік
-
4459 Dawson St, Burnaby, BC V5C 4B8
-
2460 Alpha Ave, Burnaby, BC V5C 5L6
-
Добрий день. Необхідно терміново передати документи з Ванкувера в Україну. Можливо, хтось їде в Україну найближчим часом. Прошу передати документи за винагороду. Дякую.
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, приблизну ціну зафарбувать отакі подряпини на передньому бампері, і може якісь контакти
-
Хтось може порекомендувати ще вигідніше орендувати машину на 2 місяці приблизно? Якість може нюанси потрібно знати. Дякую.
-
Ще маю трошки дитячих речей для хлопчика розмір 4-6 міс. І багаторазові підгузки . Якщо треба теж пишіть можу пофоткати.
-
Привіт. Я тут розгрібати речі і звільняю кімнату для сина. Тому віддаю ось таку підставку під ліжко. Під неї є рельси з колесами) розмір double. Якщо комусь треба пишіть в приват і забирайте. Все чисте, ми не палимо вдома, і тварин не маємо) (це якщо в вас алергія) адреса 477 howard av.
-
Письменниця і блогерка, яку ви всі любите за блискуче почуття гумору та правдиві і щирі історії материнства, Катя Бльостка у Ванкувері! 12 жовтня Катя презентуватиме нову книгу "Так тобі і треба, або чому у стосунках варто обирати себе", а ми забезпечимо для вас атмосферу приємного вечора з благородною ціллю. Адже всі кошти з квитків ми передами RIY Vancouver на закупівлю FPV пташечок для українських захисників 🇺🇦 То ж, з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами! Партнери заходу: Віхола Chaberton Estate Winery Marshmellow flowers Vancouver, OK Cakes, OK Makeup (Kateryna Oliinyk) Квитки можна придбати за посиланням www.eventbrite.ca/e/harity-event-with-writer-and-blogger-katya-blyostka-tickets-1022177248667?aff=oddtdtcreator
-
Можливо, відмазатися потім можна, але таке. І тоді, якщо вже все рівно поштою та стьромно, чому не брати в Україні, нащо везти через усю планету да підставляти обох.
-
Нова інформація!!! *Кошти з цього туру будуть спрямовані на потреби тактичного підрозділу особливого призначення «Г.Р.І.М.» у складі 41-ї ОМБр ЗСУ, де з першого дня повномасштабного вторгнення воює рідний брат дружини Сергія Міхалка. А також на потреби 152-ї бригади ЗСУ — 1-й єгерський батальйон, 1-ша мінометна батарея. Квитки bomond.com/events/lyapis-trubetskoy-warrior-of-light-the-best-tour-2024