Український чат Ванкуверу
-
оце так несподіваний запит...😯
-
На Амазоні
-
Ну йобаний пиздець: на кінофестивалі в Торонто таки покажуть фільм «росіяни на війні», який відбілює кацапських виблядків Його покажуть у вівторок, 17 вересня, на двох сеансах. Кілька днів тому Міжнародний кінофестиваль у Торонто (TIFF) заявив, що призупиняє покази «росіяни на війні» через «значні загрози для роботи фестивалю і громадської безпеки».
-
Такі справи
-
Запрошуємо на одноденний йога-тур у мальовничому Гібсонсі! 🌿 Дата: 21 вересня Локація: Гібсонс, Британська Колумбія На вас чекає: 🧘♀️ Йога-сесія на природі 🎶 Саундхілінг для глибокого релаксу 🍽️ Смачний обід у місцевому ресторані 🏞️ Підйом на гору для незабутніх краєвидів (Не обов’язкове відвідування всіх запропованих атракцій) Входить: - проїзд на паром і транспортування між локаціями; - йога; - саунд хілінг; - ланч; Не входить: - Вечеря ( вартість приблизно $30) Ціна: 200$ Забронюйте місце: forms.gle/BZA4HW2mpjmPQHQL6 (Доступно ще 7 місць 😊) Не пропустіть можливість перезавантажитися і відновити внутрішню гармонію серед природи! До зустрічі ❤️😊
-
Вітаю всіх Хочу запросити творчих дорослих і дітей до себе в студію на заняття. Нижче розклад і доступні курси. Для дорослих Курс з олійного живопису. Натюрморт з натури для початківців. 4 заняття по середах по 1,5 години, починаючи з 25 вересня. Всі матеріали включені. workshopsandclassesanaden.as.me/schedule/63c85953/appointment/65330704/calendar/8145578 Курс з академічного малюнку. Геометричні фігури (куля) 3 заняття по п'ятницях по 1,5 години, починаючи з 4 жовтня. Всі матеріали включені. workshopsandclassesanaden.as.me/schedule/63c85953/appointment/67115844/calendar/8145578 Для дітей Групові заняття для дітей віком 6-9 років по суботах з 11:00 до 12:30 workshopsandclassesanaden.as.me/schedule/63c85953/appointment/67819985/calendar/8145578 Групові заняття для дітей віком 9-13 років По середах з 16:00 до 17:30, також є група в суботу з 13:00 до 14:30 workshopsandclassesanaden.as.me/schedule/63c85953/appointment/67818083/calendar/8145578 Також я проводжу виїзні майстер-класи, бронювати потрібно мінімум за 2 тижні до. 📍 Локація Ana Den Art Studio North Vancouver (район Capilano Mall) Пишіть, якщо зацікавилися або маєте питання. Буду рада бачити вас у студії.
-
Ніхуя собі блять у вас тут кіношки 🥲 Коли в жизні буде нудно буду перечитувати ці шикарні діалоги 😂
-
Побачив, що буде показ фільму Конотопська відьма в нас. Вирішив поділитися
-
www.facebook.com/share/p/eZqx1xChLky76Eyx/?mibextid=oFDknk
-
Для всіх шанувальників живих виступів The HARDKISS🎸❤🔥 Cтав лайк якщо теж будеш на концерті👍 А для тих хто ще не встиг придбати квиток залишаю посилання bomond.com/events/the-hardkiss-north-american-tour-2024 *квитків залишилось зовсім мало
-
Граємо в класичну мафію щотижня. укр.комюніті. Хто хоче спробувати, приєднуйтесь в WhatsApp чат та інсту: Інста: www.instagram.com/mafia_vancouver_?igsh=bHozczA3MmFiNDB4 WhatsApp: chat.whatsapp.com/DCinNFULsR3LZL4gKad6jK
-
🇨🇦Україні слід дозволити наносити удари вглиб росії, незважаючи на погрози Москви, що це втягне НАТО у безпосередню війну з рф, - канадський прем’єр-міністр Джастін Трюдо 🇺🇦 Підписатися | @svoiua
-
дивиться хто яйця відростив
-
Додам трохи. Я виїхав з Луганську у 2014 році з дружиною, щоб вже ніколи не повернутися туди. Я приїхав в Харків, Київ і там не було війни. Але в мене немає хейту ні до кого. У кожного свій шлях. Не звертайте увагу на довбойобів 😊
-
Єдине з чим я згодна, хочу уточнити, що дивно промоутити російського діяча на українській громаді. Я подумала і вирішала сказати, що не треба його лаяти, але можливо це невірно ліпити його до українського усього
-
Це ж особливість нації :)
-
Я не знаю, я просто пожартував) я теж спілкуюсь с росіянами, які весь шлях з 2014 року були проти, та допомагали і допомагають Україні зараз