Український чат Ванкуверу
-
Нєєє, глупості. На цей раз точно все вийде! Вони ж навчилися на помилках тих, в кого комунізм не спрацював 😁
-
Ну і плюс простий ланцюг в дії: лібералізм не працює, справи стають гірше - що є opposite до лібералізма (чи як там його) - комунізм - треба комунізм і все буде заєбісь
-
Вони не забули) вони просто не знають. Це ж на то і молодь. Вони цього не застали. І навіть ті, хто щось знає з уроків історії, просто вважають, що те поклоніння зробило щось не так, тому все в них пішло по пізді. Але ось ми вумні і зробимо все як треба, і наш комунізм буде працювати
-
оскільки тут пішла мова про дивних - хтось може мені пояснити що це за тренд такий останні роки на комунізм фапати серед молоді? чи то в мене пропоновані відео такі може, але щось складається враження що всі вже забули яка то шляпа, і навалюють там про Маркса якогось з доволі серйозним ..балом
-
Я думаю посил повідомлення все ж був не в тому, щоб радіти терактам, а в тому, як реагують на це все іноземці і на скільки важливо часом донести правильну інформацію для них