Український чат Ванкуверу
-
Ну і плюс простий ланцюг в дії: лібералізм не працює, справи стають гірше - що є opposite до лібералізма (чи як там його) - комунізм - треба комунізм і все буде заєбісь
-
Вони не забули) вони просто не знають. Це ж на то і молодь. Вони цього не застали. І навіть ті, хто щось знає з уроків історії, просто вважають, що те поклоніння зробило щось не так, тому все в них пішло по пізді. Але ось ми вумні і зробимо все як треба, і наш комунізм буде працювати
-
оскільки тут пішла мова про дивних - хтось може мені пояснити що це за тренд такий останні роки на комунізм фапати серед молоді? чи то в мене пропоновані відео такі може, але щось складається враження що всі вже забули яка то шляпа, і навалюють там про Маркса якогось з доволі серйозним ..балом
-
Я думаю посил повідомлення все ж був не в тому, щоб радіти терактам, а в тому, як реагують на це все іноземці і на скільки важливо часом донести правильну інформацію для них
-
Вибачте, що не в тему до вашого обговорення. Хлопці, дівчата хтось хоче знятись в рекламі? В понеділок на 10:30. Без оплатно, можем тегнути в інстаграмі і дати знижку на продукт. Це курси підготовки до селпіп і ielts із гарантованим результатом на екразмені.
-
Якщо хтось дивний і робить щось не то, це ж не значить що побачивши його треба ставати теж таким самим. В тому і різниця людей і не людей, що люди мають можливість контролювати емоції за допомогою розуму, і як суспільство наполягати наприклад не на максимальному хейту росіян, а на виробництві ракет. Можно і не хейтчі ворога закидати його нпз і військові бази в тилу далекбійниии ракетами і дронами і не бути героями при цьому. Українці зараз тому нажаль і мають героїчно стояти бо не було до війни далекобійниї ракет. Україна нарешті через 2 роки чогось досягла на цьому полі. Це вже дуже добре, бо на героїзмі далеко не зрушитись.