Український чат Ванкуверу
-
Щодо фільмів, подивився пару прикольних нещодавно, кримінальні комедії обидва, але з різним вайбом - the instigators та Wolfs, рекомендую обидва ) але хотів сказати про дещо інше. Дивлюся зазвичай на Амазоні, якщо воно безкоштовно на прайм акаунті, або за старою звичкою з торентів, якщо ні. І от останнім часом став переглядати коменти на роздачах (рутрекер). А там чи то я вже так «прєісполнілся», чи то русня вже йобу дала остаточно , але без кровотечі з очей дивитись неможливо. Піндоси, повєсточка, гєй-тєма, нєгра взялі на роль - оце все.
-
Це було завжди так))
-
Продам Volvo XC60 2015 рік. Топ стан . Кому цікаво пишіть .
-
📢 Увага! Час мітингу змінено! Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14-15.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
youtube.com/shorts/gXqdHTYjrfw?si=26h8RRCBT0BPaGgJ
-
Привіт, хочу запитати тих хто чекає чи отримав пр, чи впливає виїзд країни на отримання пр (саме коли ви вже подали аплікацію на сайті і чекаєте на рішення) мене цікавить саме подорож до сша на 1-2 дні по візітор візі, чи це якось вплине чи ні?
-
Дякую
-
Тобто якщо потрібно поїхати то це без проблем?
-
Не впливає Я отримала підтвердження що я потрапила в виборку коли я була в США