Український чат Ванкуверу
-
Щодо фільмів, подивився пару прикольних нещодавно, кримінальні комедії обидва, але з різним вайбом - the instigators та Wolfs, рекомендую обидва ) але хотів сказати про дещо інше. Дивлюся зазвичай на Амазоні, якщо воно безкоштовно на прайм акаунті, або за старою звичкою з торентів, якщо ні. І от останнім часом став переглядати коменти на роздачах (рутрекер). А там чи то я вже так «прєісполнілся», чи то русня вже йобу дала остаточно , але без кровотечі з очей дивитись неможливо. Піндоси, повєсточка, гєй-тєма, нєгра взялі на роль - оце все.
-
Це було завжди так))
-
Продам Volvo XC60 2015 рік. Топ стан . Кому цікаво пишіть .
-
📢 Увага! Час мітингу змінено! Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14-15.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
youtube.com/shorts/gXqdHTYjrfw?si=26h8RRCBT0BPaGgJ
-
Привіт, хочу запитати тих хто чекає чи отримав пр, чи впливає виїзд країни на отримання пр (саме коли ви вже подали аплікацію на сайті і чекаєте на рішення) мене цікавить саме подорож до сша на 1-2 дні по візітор візі, чи це якось вплине чи ні?
-
Дякую
-
Тобто якщо потрібно поїхати то це без проблем?
-
Не впливає Я отримала підтвердження що я потрапила в виборку коли я була в США
-
📅Коли : ‼️2 листопада ‼️в суботу буде вечірка Хеллоуїн в стилі американських фільмів 2000х 📍Де: 328 W Hastings St #333, Vancouver, BC V6B 1K6, Canada 🏧💸💵Купити білети тут : www.zeffy.com/ticketing/baee1407-054d-4d67-91a4-ccdd9a57efcd 👘👗Формат та дрес код: запрошуються всі хлопці та дівчата. Діти від 16 років тільки в супроводі з батьками. Формат вечірки в стилі коледж Хеллоуїн, костюми або смішні типу хот дога чи бана чи кусок піци, або улюблені герої та співаки 2000х: надихайтесь фільмами Евротур, Дзвінок, Крик, Блондинка в законі, Зачаровані, Брітні, Агілера, і тому подібне Будемо танцювати та співати улюблені хіти тих років:
-
Привіт всім! 🙂 Повідомлення для ти хто шукає роботу на кухні full time. В кавʼярню де я працюю шукають працівника кухні. Кавʼярня знаходиться в даунтауні В обовʼязки входить випічка (круасани, печиво) та серверування сендвічів. Все покажу, всьому навчу, але у вас має бути хочаб мінімальний досвід на кухні. Зі мною ви будете працювати 3 дні на тиждень і 2 самостійно. Години: 6:00 - 14:30 і 6:30 -15:00 Зарплата: приблизно 2700 в місяць + чайові Чайові: від 300 до 700 Якщо хтось зацікавлений цією вакансією то напишіть мені 😉 Я одразу передам ваше резюме менеджеру. Можу також дати імел офісу, але то буде дога пісня.
-
EMPLOYMENT OPPORTUNITIES WITH AMAZON, workshop in PICS 18 October, 10am-12am, ZOOM, Presenter: amazon candidate attraction leader. For newcomers age 15-30 Моя колега з PICS проводить воркшоп спільно з Aмазоном стосовно entry-level роботи . Якщо Вас цікавить, я Вас можу зареєструвати. Мова - англійська, без перекладу.
-
Так, це проводить куратор програми для молоді.
-
старість підкралась непомітно(((