Український чат Ванкуверу
-
www.facebook.com/share/U1TRdVPGvbKtShsb/?mibextid=9VsGKo
-
Доброго вечора. Потрібен для дитини слот в консульство на паспорт. Чи може знає хтось когось хто допоможе. Я вже більше пів року намагаюсь його зловити - все марно. Буду вдячна за контакт.
-
t.me/prcuaet/55035
-
Доброго дня. Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією. Маю таке питання: якщо теоретичний тест на водійське посвідчення був успішно складений, але не вдалося здати практичне водіння після декількох спроб, чи є можливість забрати своє українське посвідчення водія за умови, що ви плануєте виїхати з країни і не плануєте повертатися? Чи всі ці дії марні, і набагато простіше відновити втрачене посвідчення, наприклад, у Польщі? Дякую за відповіді!
-
Дякую за відповідь
-
Маю код на 25% знижку від lululemon. Ще 4 штуки є.
-
Це вже не говорячи, що купа піцерій позиціонуються як рашн 😁
-
#робота Привіт! У нас є вакансія. Рецепшионіст в більярдному клубі “House of pool” 430 Columbia st, New Westminster. Вівторок 8.00 pm - 2.00 am Пʼятниця 8.00 pm - 2.00 am (до останнього клієнта) Субота 8.00 pm - 2.00 am (до останнього клієнта) 18-22 години на тиждень $18 за годину + чайові Обовʼязкова вимога: розмовна англійська. Якщо цікавить, відпишіть мені будь ласка.
-
Я теж не могла зловити пів року, а потім вони ввели правило що слоти зʼявляються кожні 2 тижні в 5 РМ по Ванкуверу Є сенс сидіти і оновлювати сторінку в проміжок 5-6:30 РМ по Ванкуверу Я слот зловила в 5:37 десь Знайомі нещодавно теж ближче до 6 зловили Поставте собі нагадування кожні 2 тижні по вівторках о 5 Відлік можете почати з 17го вересня, або зайти подивитися коли останній пост на фейсбуці був