Український чат Ванкуверу
-
😩 Тобі важко мотивувати себе на тренування? 🤓Я знаю, як це! 😇 Зі мною ти отримаєш індивідуальну підтримку, мотивацію та допомогу у досягненні твоїх фітнес-цілей! (Підтягнуті сідниці🏃♀️ і Залізні біцухи) 💪 Онлайн-тренування - це просто, зручно та ефективно! 🔥 Звертайся, я чекаю! ✅ Кому цікаво , напишіть на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Шукаю помічника на установку комерційних гаражних воріт/дверей різних типів. Full-time з офіційним працевлаштуванням на Payroll. Досвід роботи на будові та користування електро інструментом є обов’язковими. Працюємо по всьому Greater Vancouver Area. $25/год на старт.
-
Ціле шоу буде по українськи, чи англійська тоже буде?
-
Тільки Українська але якщо треба скаже шось і англійською
-
Дівчата! 🌸love for yourself and your body🌸 Незабаром наближається Різдво🎄✨, всі ми в святкових турботах і шаленому темпі, тож пропонуємо трішки зупинитись, розслабитись та приділити час для себе та свого тіла. Запрошуємо вас на заняття з йоги 🧘♀️з професійним тренером, яке відбудеться в гарній та атмосферній студії, а після заняття насолодитись healthy tea. На вас чекає заняття з йоги, розслабляюча звукова ванна, повний релакс з крафтовим buckwheat tea 🫖☕️ від бренду May Nights та особисте знайомство з брендом від засновника🇨🇦, а також кожна з вас отримає подарунок 🛍️💝 🗓️ДАТА: 22 грудня ⏱️ЧАС: 3pm-5pm 📍МІСЦЕ: 5936 Fraser Street, Vancouver 💸Вартість: 65$ [після 15.12] 75$ ❗️Кількість місць обмежена, тому поспішайте, щоб забезпечити собі місце! Давайте створимо relax магію разом! Dress code: зручний спортивний одяг. Коврики з йоги 🧘 забезпечуємо. За білетами звертайтесь в дірект @Ladies Lounge
-
Дуже допоможе Ірина Пісарева www.facebook.com/share/1DcQNUMQoY/?mibextid=LQQJ4d
-
Запрошуємо волонтерів для допомоги 30 листопада. Усі бажаючі можуть перейти за посиланням щоб зареєструватися: forms.gle/viaQTh7PDWJ7Bnb9A За запитом можна отримати сертифікат волонтера. Дякуємо за ваш час та талант. 💙
-
Доброго дня☀️ Цікавить, чи є спільнота якась типу Мами Ванкуверу? Треба мамський чатік 🙏🏻
-
Дякую, цей вже маю) Думала, можливо є ще більш вузько направлений чат
-
Запрошуємо до реєстрації на дитячі класи з українського танцю в Collingwood Neighbourhood House. Поєднуємо класичну хореографію та традиційну українську. Графік: щосереди 17:30 - 18:30 Початок занять: 22 січня 2025 Розташування: 3690 Vanness Ave, Vancouver біля Joyce Collingwood skytrain station, є підземний безкоштовний паркінг Заняття проводить хореограф Алла Шевченко. Запис за посиланням: regportal.cnh.bc.ca/program/GetProgramDetails?courseId=16b9abcc-8fed-4c18-831b-1dd4b099dbf4 З питаннями пишіть в особисті повідомлення
-
До вашої уваги офіційне промо-відео бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться 21 грудня. Краще один раз побачити, аніж 10 почути. Напевно...
-
Реванш
-
Питання до тих,хто інвестує. Це правда,що маю заплатити 50 % таксів???