Український чат Ванкуверу
-
Друзі вітаю! Я хотіла б розмістити повідомлення про відкриття своєї домашньої кондитерської/пекарні. Кому буде цікаво ось інстаграм: www.instagram.com/pastry_moment_/profilecard/?igsh=MWV0cno2anUzMWp0cw== Я зараз працюю кондитером у пекарні у Ванкувері, маю food safe сертифікат. Відкрита до будь яких пропозицій, як класичних (медівник, наполеон, тістечко картопля) так і більш оригінальних поєднань. Дякую за увагу!
-
Здраствуйте. Меня зовут Марʼяна. Я предоставляю широкий спектр маркетингових услуг. Какие услуги я предоставляю: • Таргетированая реклама • SMM ведение • Google ads • SEO • Сайты • Создание чат бота Предлагаю бесплатную консультацию.Интересно, пишите «+» в личние сообщения.
-
Привіт усім! Біля парку Kingscrest здається кімната з новим диваном у просторому 4-х кімнатному будинку. Сусіди дружелюбні (26–31 рік). У будинку велика обладнана кухня з посудомийною машиною, новою мікрохвильовкою, чайником, грилем, air fryer та іншою необхідною технікою. Є пральна та сушильна машини. На першому поверсі знаходиться зона відпочинку з телевізором, де можна проводити вільний час. Також є веранда з bbq. Ціна: 850 + комунальні. Заселення можливе вже. З усіх питань пишіть у приватні повідомлення.
-
❤️ Разовая удаленная подработка на 2 недели. Нужен человек с interac etransfer , у нас свой онлайн обменник. Без вложений. Белая З/П от 600$/день Пишите в л/с
-
❤️ Разовая удаленная подработка на 2 недели. Нужен человек с interac etransfer , у нас свой онлайн обменник. Без вложений. Белая З/П от 600$/день Пишите в л/с
-
Добрый день! У меня остaлиcь aктуальные куpсы по инвестициям, трeйдингy, флиппингy и криптовалютам. Готов пepeдать иx вам.
-
Здраствуйте. Меня зовут Оксана. Я специалист по маркетингу. Занимаюсь продвижением бизнеса в социальных сетях. Мои услуги: • таргетированая реклама • контекст • сайты любой сложности • чат-боты • SMM-продвижение. Предлагаю бесплатную консультацию и стратегию продвижения вашего бизнеса. Кому интересно, пишите «+» в личные сообщения.
-
я тільки з 1 лютого можу)
-
Є два білети на фільм Буча сьогодні , кому цікаво напишіть в Пп
-
Вхід - вільний
-
Приходьте на виставу.
-
Всім привіт.
-
Олександра, теж не моє діло але мала власний досвід і це насправді дуже класні собаки вона досі моя улюблена порода, моя мрія, але розкажу трохи про мінуси. Якщо живете в будинку то можете далі не читати але, якщо квартира - вони дуже виють коли залишаються самі вдома - гризуть все( я стільки купила книг в школу, тапки, провода, все) - линяють просто цілий рік( вся одежа в шерсті, навіть на випраному одягу) - вигулювати потрібно мінімум 2 години з ранку і ввечері Але був би в мене будинок свій я б купила собі дві хаскі, вони дуже милі, ласкаві, я просто їх обожнюю, вони найкращі 🧡🫶
-
Вибачте, написала в першому повідомленні Олександра, була не уважна
-
Так, я з вами повністю погоджуюсь бо перед тим як заводити собаку треба як найбільше дізнатися особливості цієї породи
-
Я просто знаю, і бачу, що люди купують не знаючи особливості породи і потім приводять їх в притулок і дуже часто бачу в групах, що шукають родину віддати в гарні руки, від них найбільше відмовляються😢