Український чат Ванкуверу
-
нажаль тільки балкон знімали з вулиці)
-
Входим в новою неделю красиво😏❤️🔥 По-другому и не умеем😂 🔞Приват: @AlinchikTopBOT ✅Личка: @AlinchikYSL
-
Всім привіт! Порадьте де можна купити свіжу ікру лосося? А то щось всюди бачу тільки заморожену.
-
Підкажіть, будь ласка, українського стоматолога, що працює у Ванкувері. Завчасно дякую 🙏
-
Тільки на базарі в Ванкувері.Але вже піздно
-
На якому базарі? Можна локацію? І чому вже пізно?
-
maps.app.goo.gl/pSK4mFHxv6Zq61ey6
-
Добрий вечір Питання про візу В дочці (17 років) два паспорти: - один старий, дійсний до 07.2026, в ньому віза також дійсна до 07.2026 - другий новий, дійсний до 2033 року, в ньому немає візи, але стоїть штамп про в'їзд до Канади 03.2024 Хочу подати їй заявку на нову візу, щоб вона була в новому паспорті, і, бажано строком до 2033-го року. Питання: - чи так можна, якщо стара віза ще дійсна до 2026? - чи є в том сенс, або дадуть візу з таким самим строком дії до 2026-го? (Хочется отримати візу в новий паспорт до 2033 і користуватись одним паспортом при поїздках) - якщо це можливо, то обидві візи в обох паспортах будуть дійсні, чи перша віза анулюється? Дуже дякую, якщо хтось володіє інформацією і допоже з цими питаннями.
-
-
Дякую вам
-
не можу щось відповісти… видаляє бот мой смс
-
Якусь причину пише?
-
кажись все гаразд вже
-
там був епізод де блек ментор прийшов до свого підопічного, я той викликав копів
-
да щось не зрозуміло, без повідомлен, просто зникає, так ще повільно, точками такими) но не всі смс, як бачиш, ось зараз пройшло
-
171 Esplanade W #165, North Vancouver, BC V7M 3J9, Канада
-
Quayside Dental Centre