Український чат Ванкуверу
-
Я вкурсі за американців) я запитую за канадців, і досвід людей які після подачі на пр подорожують)
-
А не знаєте де про це написано? Це виглядає як порада лоера а не вимога IRCC. Я щось не пам'ятаю що треба повідомляти про зміни саме в тревел хісторі, ане мажорні речі типу адреси/шлюбу і тп.
-
дякую)
-
Так, повідомляти не обовʼязково саме з цієї причини, але за бажанням можна)
-
Всім привіт і з Новим роком вас! Підкажіть чи є тут смм фахівці хто працював з канадським ринком, або ви можете когось порадити? Дуже вдячна за рекомендації.
-
Аудіторією, так мабудь правильніше
-
так це у вас питання хах чому люди які вирішили вам допомогти мають шось уточнвати в приваті, дайте повну інформацію хто і що вам треба аудиторія в якій сфері-індустрії, хто саме працював продавець чи С левел керівник, це все різні люди і питання
-
Якщо у вас є питання, можете написати в приватні
-
перепрошую, про "смм" не помітив проте все одно вхідні дані краще тут писати про сферу. металопрокат і ігри будуть з дуже різними фахівцями і підходами і зп
-
Запрошуємо Ваших діток (6-12 років) на Українські народні танці в товаристві Івана Франка в Річмонді. Заняття проводить хореограф Юлія Ричкова по пʼятницях з 18:15 до 19:15. З питаннями пишіть в особисті. Для запису, заповніть будь-ласка форму за посиланням forms.gle/G8nHcDpB5yrKPGbJA
-
Дякую.
-
Добрий ранок! Збираюся купувати квитки для сімʼї до Канади. Підкажіть, чи дійсно запитують цей ETA і як складно його отримати? Завчасно дякую!
-
Дякую!
-
Якщо я не помиляюсь, то Коли декларацію заповнювали, то там буде кредіт, який перенесеться в вашу декларацію. Там у Т1 формі шось таке має бути
-
Питання з приводу податків. Ситуація: Чоловік працює,жінка не працювала впродовж цілого року в Канаді. Десь читав інформацію,що жінка може редьюс мої такси за минулий рік(-10 тисяч). Спростуйте або підтвердіть будь-ласка. Можливо у когось є посилання на те,як це робити.податкову декларацію вже подавав минулого року. Дякую
-
Бокс 30300 наче як