Український чат Ванкуверу
-
так це у вас питання хах чому люди які вирішили вам допомогти мають шось уточнвати в приваті, дайте повну інформацію хто і що вам треба аудиторія в якій сфері-індустрії, хто саме працював продавець чи С левел керівник, це все різні люди і питання
-
Якщо у вас є питання, можете написати в приватні
-
перепрошую, про "смм" не помітив проте все одно вхідні дані краще тут писати про сферу. металопрокат і ігри будуть з дуже різними фахівцями і підходами і зп
-
Запрошуємо Ваших діток (6-12 років) на Українські народні танці в товаристві Івана Франка в Річмонді. Заняття проводить хореограф Юлія Ричкова по пʼятницях з 18:15 до 19:15. З питаннями пишіть в особисті. Для запису, заповніть будь-ласка форму за посиланням forms.gle/G8nHcDpB5yrKPGbJA
-
Дякую.
-
Добрий ранок! Збираюся купувати квитки для сімʼї до Канади. Підкажіть, чи дійсно запитують цей ETA і як складно його отримати? Завчасно дякую!
-
Дякую!
-
Якщо я не помиляюсь, то Коли декларацію заповнювали, то там буде кредіт, який перенесеться в вашу декларацію. Там у Т1 формі шось таке має бути
-
Питання з приводу податків. Ситуація: Чоловік працює,жінка не працювала впродовж цілого року в Канаді. Десь читав інформацію,що жінка може редьюс мої такси за минулий рік(-10 тисяч). Спростуйте або підтвердіть будь-ласка. Можливо у когось є посилання на те,як це робити.податкову декларацію вже подавав минулого року. Дякую
-
Бокс 30300 наче як
-
Одну на себе робите, другу на жінку з 0 прибутком. Про 10 тис не знаю, але так повинно редьюс
-
Всім привіт! Може хтось зі схожим стикався - моя тітка мала вклейку візи в паспорті, вийшла заміж і при оновлені паспорта вони старий просто викинули. Тобто в новому паспорті вклейки візи нема. Звертались до візового центру і вони кажуть переподати на нову візу, тільки що вже не переподаш як раніше. Десь мусить ж бути та віза зареєстрована, щоб вони просто її ще раз роздрукували і вклеїли (?) Буду вдячна за будь який ваш досвід 🙏
-
Всім привіт , хтось планує кататись на лижах на сайпресі цих вихідних ? Можемо разом
-
Ми воїни. Не ледарі. Не лежні. І наше діло праведне й святе. Бо хто за що, а ми за незалежність. Отож нам так і важко через те. 🙏💙💛🇺🇦 Чекаємо Вас завтра, у п'ятницю на хвилі 96.1 о 7:00 ранку! Українська радіопрограма Diaspora.FM підготувала для вас: етер на 10.01.2025 - Українські та міжнародні новини; - Цей день в історії - Ігри нескорених 2025 вперше у Ванкувері та Вістлері! Важливе оголошення для громади! Організатор Prodan Olga Ukrainian Canadian Advocacy Group - Репортаж про зустріч із Захисниками України(рота особливого призначення " Скорпіон") з волонтером громадського об'єднання "Жінки Ванкувера" www.youtube.com/live/cUG5nLrLRlM?si=mGK7n6pVm7WBP2w2