Український чат Ванкуверу
-
youtu.be/Ntldzhwp_R0?si=bwkZOGBsagIID50K всі вже бачили?
-
Там декілька випусків є
-
Дуже цікаво було подивитися! За нинішніх умов дуже змінилося ставлення до української діаспори в Канаді після перегляду!
-
📍📍📍Обережно, шахрай! Росіянин на імʼя Павєл пропонує роботу з прибирання в кімнатах для туристів, обіцяє 25$ за годину, дає дуже багато тескс на день , обіцяє платити кожні два тижні, але не платить, дурить людей, у нього працювало багато українців, яким він не заплатив. Будьте обережні і не ходіть за адресою 538 Brookmere ave, Coquitlam. Також він тримає під зачиненими дверима дружину, яка постійно під наркотичними препаратами і має всі ознаки шизофренії. Людина покидьок, тож прошу написати мені в особисті повідомлення людей, які також стали жертвами цього шахрая. Давайте згуртуємось і зробимо все можливе, аби більше ніхто не постраждав від дій цієї мразоти! Буду вдячна за репости в інших групах та платформах!
-
Вчора бачила пост від канадця про нього також 😳
-
якщо є докази то треба не в чатах щось викладати, а в поліції особливо про дружину під наркотой за зачиненими дверима
-
я особисто був в цьому будинку в перший день як прилетів до Канади, хотів зняти кімнату
-
про нього вже майже рік пишуть, постів більше десятка було
-
В фб, в тг з посиланням на фб
-
Сохранить на компе, потом найти этот файл и открыть спец.программой Acrobat Reeder или другой какой-то, не помню название (клацнуть правой кнопкой мыши, в выпадающем списке выбрать Open with..) Надо иметь установленную эту спец.программу На сайте ircc, при скачивании этой формы, есть описание, как открыть