Український чат Ванкуверу
-
Набери мене через відео і я вибачусь, якщо я написав щось погане і я не правий, добре?
-
Напевно, сталося якесь непорозуміння, тому що коли я перейшов за посиланням, воно відразу викинуло мене з мого Google-аккаунта і з хтось зайшов в мій аккаунт, і я подумав, що це скам. Але я набрав цю людину, ми поговорили, і хлопець виявився реальним, адекватним, тому я думаю, що це просто виникло непорозуміння.
-
Хоче все якось дуже дивно
-
я тебе тільки набрав, не путай
-
А всім іншим, просто дружні нагадування, будьте дуже обережні, коли приходите за посиланнями. Можливо, сьогодні це було і непорозуміння. Гарного всім дня.
-
Я не міг тебе набрати, тому що в тебе стояли певні налаштування конфіденційності. Я намагався сразу це зробити.
-
бо телефонують скамери всілякі
-
Теж боюся за нас всіх тепер, бо з Дашою краще не жартувати
-
де гроші?)
-
Запрошуємо в Ванкуверську Вело Гревел спільноту - t.me/+kUarHTci3VEwZGRh * це не скам
-
А б не став би казати щось просто так, на перший погляд все було очевидно. Тому сразу хотів вберегти інших. І написав що це скам.
-
тут навіть з сейвінгс аккаунта можуть вкрасти гроші… і без всіх таких приколів… TD банк славиться такими випадками
-
Перейди і перевіримо😂 Та просто дивно вийшо дуже, через хвилину після того як я перейшов мене винуло з мого аккаунту гугл, і зявилася нова сесія, я сразу змінив пароль і заблокував всі карти.
-
це все зсередини тече, мені здається, бо є людський фактор завжди
-
Але це я вже тільки зараз перевірив, що воно так на всі посилання пише.
-
Але потім я скинув сам туда інше посилання, на інший товар, пише теж саме