Український чат Ванкуверу
-
я видалив і помітив як спам
-
Хтось дивиться Geek Journal з Тайлером Андерсоном?
-
Вони збирають на дрони і всяке для конкретних підрозділів на монобанку. Хто знає чи доцільно нам, якщо ми хотіли б приєднатися до існуючого збору теж використовувати монобанку, щоб вести міні кампанії і звідти переводити на існуючі збори. Це вирішить проблему трекінгу донатів, щоб ми могли прям у чаті слідкувати яку суму вже зібрано нами
-
Найс!
-
Питання трекінгу другорядне. Я міг би і якусь команду придумати, щоб людини на основі довіри її тиснули і писали суму донату, а бот виводив би суму. І сподіватися, що ніхто не абьюзитиме) Але все ж якщо це можна зробити якось більш надійно, то я б хотів би так)
-
Вітаємо у чаті Champagne_7 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Якщо брати, наприклад, турнікети є хороша можливість групою збирати тут і передавати до підрозділів, бо з магазинами і напряму з North Amerian Rescue можна отримати трохи ліпший прайс Плюс, всякі штуки типу грілок для рук і ніг( в косто були за супер прайс) можна знайти і відправити містом (3-4 тижні літаком), вони теж актуальні
-
Нагадую, хто забув , що Taste of Ukraine в Burnaby (той що недалеко від Metrotown), підтримує рашинський бізнес, продаючи їхні товари та дурить канадійців назвою свого магазину.
-
Я не проти, якщо тут. турнікети потрібні
-
Не дякуйте)
-
Як це працює?)
-
Як варіант. Ти мені можеш деталі пояснити особисто. А потім я зроблю опитування по варіантам, що ми маємо.
-
Неймовірно складний штучний інтелект зчитує пульс при дотиці під час відправки команди😉
-
ШО? 😵💫