Український чат Ванкуверу
-
Нещодавно була у Ванкувері й знайшла (Royal Oak Self Service Car Wash)самообслуговувану автомийку з пилососом. За 2$ дається 1 токен. Я використала 10$ (5 токенів). Система проста: за 60 секунд потрібно нанести мийний засіб через щітку з мильним розчином, потім можна мити машину стільки, скільки дозволяє час, і ще 120 секунд виділяється на ополіскування. Є окремі засоби для коліс і блиску. Наприкінці просто змила засіб. Усе обійшлося в 10$ — дуже зручно!
-
Привіт, Внас є тут читачі? Хочу знайти людей які купляють книги Я зазвичай беру у них www.instagram.com/thenativebook_?igsh=b3UwYmN5MWY2dTNi Але доставка виходить 25 доларів Хочу згуртуватися і замовляти книжки разом і розділяти доставку Напишіть в особисті, дякую
-
Фотка з мітінгу
-
Привіт! Маю два безкоштовних квитки сьогодні на Салон Волі пишіть хто хоче забрати! івент: www.instagram.com/p/DF4NzAZR3e_/?igsh=eWh4eTk4dzA5bWdx
-
Запланований рейс на завтра Укpaїни) (їжджу раз в 6 місяців) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️ Також Ozempic, Mounjaro, та подібне) Також роблю процедури)
-
Добрий вечір! Доєднуйтеся завтра до воркшопу з приводу медсестринських позицій у Fraser Health :) www.fcrloan.ca/event-details-registration/accep-iehp-fraser-health-nursing-career-pathways
-
Доброго вечора. Маю трохи дитячого одягу на хлопчика 7-8 років. Кому потрібно віддамо безкоштовно. Віддаю тільки те що у гарному стані.
-
Дійсно стараються люди розвести лохів
-
Ледь не розплакався 😭😭😭😭
-
Дуже прикра ситуація сталась цього рейсу. 😞 Одна з наших поважних клієнток зробила досить велике замовлення, оплатила його повністю, але в день доставки написала, що вона змінила свої плани і відмовляється від замовлення, просячи повернути кошти. Це дійсно не приємно, але ми завжди ставимо наших клієнтів на перше місце і вимушені слухати їхні побажання. 💔 Отже, ми повернули кошти, витратили пів дня на те, щоб знайти кому перепродати її замовлення, оскільки кошти вже були витрачені. Нам дуже шкода, що ця ситуація виникла, і ми надіємося на ваше розуміння та відповідальне ставлення до замовлень. 🙏 Будь ласка, замовляйте лише ті товари, які вам дійсно потрібні, і плануйте свої покупки заздалегідь. Дякуємо вам за ваше розуміння та підтримку! 🌟
-
💙💛 Дорогі друзі, ви всі просто неймовірні! Нам вдалося закрити збір раніше передбачуваної дати! Наразі зібрано 440 CAD та 12198 грн, що уже навіть більше ніж планували, але залишок коштів не пропаде, піде на основи для маскувальних сіток. Всі звіти про закупки опублікую дуже згодом! 🎁 Розіграш призів відбудеться завтра в 20.00 і я дуже попрошу всіх, що не знайшли своє ім'я та прізвище першим постом на моїй сторінці, написати мені його в приватні повідомлення або під постом. www.facebook.com/share/162jJW3veh/ Маємо багато донатів, не від Монобанку, які Моно автоматом позначає котиками, в Приваті позначає лиш прізвище і ініціали. Якщо є хоча б прізвище, я все одно буду розігрувати подарунок і вас шукати, але якщо Ви самі знайдеться - буде трохи простіше)
-
Можна я у вашому чаті посиджу, у чаті Вікторії мовний срач ... Знову 🥲 Ну що , як ви там ?
-
Отож! Запрошую всіх 28го лютого на вечірку у Північний Ванкувер! Тема - море/океан і все, що з цим пов’язано! Зустрічаємося в 7.00 біля сібаса і прямуємо… щоб вияснити куди вам доведеться пройти квест і знайти скриню зі скарбами! Закінчити вечір можемо в караоке. Отож, обирайте чи ви будете піратом, чи Губкою Бобом і повідомте мене, кого ви собі обрали, вже у кожного будуть свої надздібності, що допоможуть вам знайти скриню. Звісно, всі після роботи, але постарайтеся взяти з собою якусь тематичну деталь. Якщо що, у мене є купа реквізиту. До зустрічі 28! Буде весело 🎉🏴☠️🧨🍻🧰🧜♀️🛥️⚓️
-
Вже за 3 дні, проводжаємо зиму і зустрічаємо весну!) Приєднуйтесь. Пишіть в дм, в нас є секретний чат.
-
Можемо десь на пляжі зпалити пучучело ))
-
Намагаються не нікого не "ущемлять" але все одно знайдеться хтось хто "ущемився"🫠🥲
-
Та й слава богу , що у вас більшість адекватна . Батько наш ,піди наведи порядок , бо то жах якийсь не можливо дивитися 😂🫠