Український чат Ванкуверу
-
колись було лише 22 людини?)
-
питанечко, в кого немає прапора в Ванкувері, де можна придбати окрім Козака, Амазон і Алішкі?
-
Є магазин з прапорами різних країн десь біля порту наче
-
Я замовила на Temu:)
-
розумію) альтер Алішка
-
десь бачив такий стор
-
Ого 🤯 Юзернейм @svitlana
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Svitlana 🧄! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
ти маєш на увазі що це як icq 5-значний?
-
а шо були 5 значні?
-
вони почали з 10,000 )) це був перший номер
-
я знаю за ілітні 7-значні але шоб 5 то прям ну взагалі ого)
-
а як жи ftp?
-
це тільки для ріптілоідів
-
На жаль, я користувався мейл.ру агентом, а потім найкращим файлообмінником - скайпом
-
🇺🇦 24 лютого 🇺🇦 3 річниця повномасштабного вторгнення 🇺🇦 11 річниця війни Річниця мужності, боротьби та незалежності! Вже завтра, у пятницю 28.02.2025 в етері🎙🇺🇦 радіопрограми Diaspora. FM o 7-00 a.m Спеціальний репортаж про пам'ятні заходи в містах: Ванкувер! Абботсфорд! Чіллівак! Українські громади в містах об'єдналися, щоб нагадати світу головний меседж-Україна продовжує боротися, попри політичну світову кризу! Ми закликаємо всю міжнародну спільноту Stand With Ukraine! Українці в Канаді, роблять все можливе, щоб наблизити перемогу! Ми дякуємо усім, хто захищає Державність України! Вічна пам‘ять Героям, які поклали своє життя за Незалежність України🙏🇺🇦 www.youtube.com/watch?v=mwDuk_00UMQ
-
🇨🇦 Сьогодні канадійці бойкотують американські товари, сервіси та магазини у знак протесту проти поведінки Трампа. Якщо маєте бажання підтримати канадців, купуйте сьогодні щось лише у локального бізнесу та використовуйте готівку замість картки.
-
Привіт друзі, приходьте на заходи, що я буду вести👉 Перший уже завтра! Kateryna Naskalova — Registered Clinical Counsellor (RCC) у Британській Колумбії, має вищу психологічну освіту та досвід роботи понад 8 років. Катерина ініціювала безкоштовне проведення серії лекцій та воркшопів для українців на низку актуальних тем. 🗓 1 березня, сб — Як справлятись з прокрастинацією? 🗓 8 березня, сб — Що таке особисті кордони і як їх відстоювати? 🗓 12 квітня, сб — Основи здорових та щасливих стосунків 🗓 26 квітня, сб — Як справлятись з тривогою? Зустрічі пройдуть за сприяння Maple Hope Foundation в межах напрямку підтримки з ментального здоров’я. Учасників чекає чай, кава та смаколики в затишній атмосфері ❤️ ▪️ Початок о 2 PM, тривалість: 2,5 години з перервою на coffe break ▪️ Зручна локація: Downtown Vancouver, 555 Seymour St (Granville Skytrain Station) 👉 Участь безкоштовна. РЕЄСТРАЦІЯ: forms.gle/cKaUVcGAs7aA83XD9