Український чат Ванкуверу
-
Добрий ранок . Хто здавав Celpip в BC і в яких центрах? Де краще? Ванкувер/Сюрей?
-
З власного досвіду, було все класно в Bayswater Downtown.
-
Всім привіт, кого цікавить баскетбол, пишіть в директ мені. Будемо якось збиратися разом з українцями, якщо цікаво.
-
Йога українською 🇺🇦 Всім привіт ☀️ Відкриваємо реєстрацію на наступне заняття, що відбудеться в суботу 8го березня о 12:00 PM. Адреса: Anvil Centre, 777 Columbia St, New Westminster, BC V3M 1B6 📌Форма для реєстрації на 8 березня - [forms.gle/b9nySAQXeg9m4Utw9](forms.gle/b9nySAQXeg9m4Utw9) 📌Посилання на подію, щоб було зручно додати собі в календар - [calendar.app.google/bhe9BEYvxDJqtpH16](calendar.app.google/bhe9BEYvxDJqtpH16) Прикріпила розклад занять на Березень :) Більше деталей у групі в телеграм- t.me/+oxcgh3-NdEBjNDdi 😊До зустрічі 😉❤️
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @nastoon 🧅! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Любите музику та мрієте виступити на сцені? Тоді цей опен-майк саме для вас! Ми організовуємо вечір живої музики, де кожен зможе продемонструвати свій талант. Шукаємо: вокалістів, інструменталістів, гурти та всіх, хто хоче поділитися своєю творчістю. Дата: 22 березня Час: 6 PM Місце: Downtown 📩 Запис на виступ: @rastakras або @zakrai_music Не пропустіть можливість запалити сцену! 🔥
-
Привіт, друзі! Є варіант для тих, хто шукає роботу. У моїй команді в Telus Health наступного місяця відкриваються вакансії на Flutter Developer і Manual QA. Робота 100% з дому, умови супер, нормальний графік, адекватний менеджмент, ніхто не напрягає, найс бенефіти та зарплати. Знання французької - величезний плюс, тому що більшість девелоперів із Квебека Якщо хтось шукає або знає хороших спеціалістів, дайте знати. Можу передати резюме нашому HR. Мене запитували, чи знаю хороших спеціалістів, тому я вирішив спочатку написати нашим. Все ж краще працювати зі своїми, ніж якщо наберуть якихось індусів 😅
-
ти мав на увазі канадців)
-
Корінних 👳🏿♂️
-
Всім привіт. Хтось бачив тут бамбукові палички? 😔
-
я в волмарті знайшов файбер, чорні
-
Я про ось такі, але дякую 😁
-
В українських магазинах немає ? Або freshco
-
Ще не зустрічав українських магазинів тут 😔
-
у персов ще може бути… рошен, авк, буває
-
Ще є магазини Proviant, Taste of Ukraine, Euro Food та мабуть якісь інші, з українськими товарами. В Euro Food на вході російські шоколадки з зображенням Кремля, що мене виморожує. Хоча одна продавчиня українською зі мною розмовляла там. Але магазин себе не позиціонує як український. В Тейс ов Юкрейн та Провіанті можна було знайти товари російського походження, але в Провіанті ситуація була наче краща.