Український чат Ванкуверу
-
за те що там таке навчання ще і такі гроші платити)) навіщо
-
ну значить їм не пощастило що там буду я навчатися)
-
це Бернабі Комьюніті Коледж
-
в ВССЕ пофіг який в тебе статус наприклад
-
якщо цю програму офіційно на 4 роки подовжено, то маємо надію що фінансування повернеться… а ще що IRCC визнає LINC certificate на рівні з CELPIP ))
-
Dude, wake up!)
-
До 26 року , ще можна здається
-
одразу видно людей яких це вже не парить)
-
Я не думаю, але можна спробувати принаймні 🤷🏼♀️
-
Наче це все для тих хто вже має куает
-
на скріні є умова що треба було вʼїхати в канаду до кінця березня 2024, це виключно продовження для цієї категорії людей
-
Дорогі друзі, підпишіться, будь ласка❤️ 🇺🇦 20 дол в міс на кровоспинні на фронт 🇺🇦. Підписка як на Нетфлікс, лиш це на чиєсь життя. Тут - riyvancouver.ca Дякуємо за допомогу! ------- ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО? Бо потреба критична. Аптечка це шанс вижити при пораненні, якщо її немає або наповнення неякісне то і шансів на збереження життя немає. ------- ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ? Перейти на наш сайт за лінком riyvancouver.ca - вибираєте суму щомісячного внеску (20-30-50 дол) який іде на комплектування аптечок, Ваша підписка значить що ми можемо планувати на місяць наперед, тобто менше невизначеності і більше врятованих життів. Наша команда Save Ukrainian Soldier уже 3й рік займається постачанням тактичної медицини на фронт. ---------------- Звіти про витрачені кошти приходитимуть підписникам на імейл, а також є на FB сторінці Save Ukrainian soldier Допомогу можна перекинути і напряму -- Etransfer/Paypal: [email protected] Підписка на регулярний донат тут - riyvancouver.ca
-
Всім привіт, порадьте будь ласка нормальний ділершип бу авто. А то шось я заліз на редіт і там всі кажуть шо то все шейді і скам і треба тільки до офіційних ділерів звертатися, а в них зазвичай набагато вищі ціни і менший вибір бу авто. Я знайшов декілька цікавих варіантів але всі вони в якихось маленьких ділершипах, от я тепер хз чи варто із ними зв’язуватись. Якщо в когось є подібний досвід, буду дуже вдячний
-
🌷8 Березня вже в цю суботу! Встигніть взяти свій квиток! Топовий нічний клуб з найкрутішими ді-джеями і барабанним шоу! Дівчатам — ігристий подаруночок на вході!😊 ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: March 8 Grand Ukrainian Partywww.eventbrite.com/e/1224218282839?aff=oddtdtcreatorCelebrate International Women’s Day on March 8 at Bar None! DJs, drum show, Prosecco for ladies, and charity support. Don’t miss it!More