Український чат Ванкуверу
-
Dude, wake up!)
-
До 26 року , ще можна здається
-
одразу видно людей яких це вже не парить)
-
Я не думаю, але можна спробувати принаймні 🤷🏼♀️
-
Наче це все для тих хто вже має куает
-
на скріні є умова що треба було вʼїхати в канаду до кінця березня 2024, це виключно продовження для цієї категорії людей
-
Дорогі друзі, підпишіться, будь ласка❤️ 🇺🇦 20 дол в міс на кровоспинні на фронт 🇺🇦. Підписка як на Нетфлікс, лиш це на чиєсь життя. Тут - riyvancouver.ca Дякуємо за допомогу! ------- ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО? Бо потреба критична. Аптечка це шанс вижити при пораненні, якщо її немає або наповнення неякісне то і шансів на збереження життя немає. ------- ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ? Перейти на наш сайт за лінком riyvancouver.ca - вибираєте суму щомісячного внеску (20-30-50 дол) який іде на комплектування аптечок, Ваша підписка значить що ми можемо планувати на місяць наперед, тобто менше невизначеності і більше врятованих життів. Наша команда Save Ukrainian Soldier уже 3й рік займається постачанням тактичної медицини на фронт. ---------------- Звіти про витрачені кошти приходитимуть підписникам на імейл, а також є на FB сторінці Save Ukrainian soldier Допомогу можна перекинути і напряму -- Etransfer/Paypal: [email protected] Підписка на регулярний донат тут - riyvancouver.ca
-
Всім привіт, порадьте будь ласка нормальний ділершип бу авто. А то шось я заліз на редіт і там всі кажуть шо то все шейді і скам і треба тільки до офіційних ділерів звертатися, а в них зазвичай набагато вищі ціни і менший вибір бу авто. Я знайшов декілька цікавих варіантів але всі вони в якихось маленьких ділершипах, от я тепер хз чи варто із ними зв’язуватись. Якщо в когось є подібний досвід, буду дуже вдячний
-
🌷8 Березня вже в цю суботу! Встигніть взяти свій квиток! Топовий нічний клуб з найкрутішими ді-джеями і барабанним шоу! Дівчатам — ігристий подаруночок на вході!😊 ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: March 8 Grand Ukrainian Partywww.eventbrite.com/e/1224218282839?aff=oddtdtcreatorCelebrate International Women’s Day on March 8 at Bar None! DJs, drum show, Prosecco for ladies, and charity support. Don’t miss it!More
-
Ідеальна опція - шукати машини, що продають приватні особи. Европейці або китайці. Чим старіше продавець, тим краще. Пенсіонер то взагалі знахідка. Як власник вісімнадцятирічний босяк, то бідній машині точно дали просратись і краще подивитись щось інше. Купляти у індусів чи арабів то дуже великий шанс попасти. Ті майже всі крутять одометри та хімічать з історією машини. Маленькі сіреньки ділершопи у Суреї також з цієї причини варто оминати
-
-
Привіт друзі, приходьте на заходи, що я буду вести👉 Березень-Квітень, Downtown Vancouver. Наступний уже післязавтра! Kateryna Naskalova — Registered Clinical Counsellor (RCC) у Британській Колумбії, маю вищу психологічну освіту та досвід роботи понад 8 років. Прагну зробити психологічну підтримку доступною для більшої кількості людей і ініціювала безкоштовне проведення серії лекцій та воркшопів для українців на низку актуальних тем. 🗓 8 березня, сб — Що таке особисті кордони і як їх відстоювати? 🗓 12 квітня, сб — Основи здорових та щасливих стосунків 🗓 26 квітня, сб — Як справлятись з тривогою? Зустрічі пройдуть за сприяння Maple Hope Foundation в межах напрямку підтримки з ментального здоров’я. Учасників чекає чай, кава та смаколики в затишній атмосфері ❤️ ▪️ Початок о 2 PM, тривалість: 2,5 години з перервою на coffe break ▪️ Зручна локація: Downtown Vancouver, 555 Seymour St (Granville Skytrain Station) 👉 Участь безкоштовна. РЕЄСТРАЦІЯ: forms.gle/cKaUVcGAs7aA83XD9
-
@Vitalii_V_D З України, працює у ділершіпу.
-
Ну то можна спробувати поспілкуватись у банку. Іноді там можна домовитись. Залежить від банку, кредитного скору та репутації чк клієнта. Як ділершоп то то у Річмонд. Там їх велика кількість різних брендів на будь який гаманець. Та ділершоп , то як гра в карти з професійним шулером його колодою на йго території. Виграти неможливо. Доведеться платити за машину по верхній межі ринкової вартості, щей обов‘язково спробують втюхати купу додаткових страховок, фі та гарантій. Обов‘язково треба торгуватись, розвертатись, навіть виходити геть з незадоволеним обличчам. Все як на турецькому базарі
-
А ще краще знайти авто яке вас цікавить в різних дилершипах і отримати від одного цінову пропозицію і піти до іншого і ці точно спробують це перебити і так можна прокрутити поки не скинуть добре ціну.