Український чат Ванкуверу
-
Краще бу з мін пробігом на заводській гарантії ) І ціна набагато приємніша особливо якщо це EV
-
Тому вихід брати новий автомобіль)))
-
Аааа ну то міну купер з водієм буде)
-
Я просто обрав по простій свій логіці. Я людина нова в Канаді, порадитись не було з ким. І логіка в мене була така що дилер офіційний Lexus не буде викуповувати автомобіль в клієнта в поганому стані , а потім продавати. Все таки імідж, імя і тд. Користуюсь автомобілем більше року. Задоволений повністю.
-
але ми брали без фінансування бо дійсно переплата десь 8-10к за 4-5 років виходить
-
Ну я , нажаль на Lexus купив ford)))
-
ми так само взяли тігуан 21 року в Capilano Volkswagen, рік вже їздим , без нарікань
-
Я плачу 330 в місяць за кредит. І 162 за страховку.
-
Це на страховку не вистачить
-
Ну то не купер
-
Якщо більше ніж 20 років друге авто то так. 25 баксів за колекторські номери. Але потрібно чекати до трьох місяців на погодження та усі деталі повинні бути оригінальні- потрібно робити фото та опис
-
Доречі цікавий момент. Абсолютно всі мої знайомі, що купляли машини в ділершопах були глядачами та учасниками одного стандартного шоу. Це настільки старий та тупий боян, та ділери все ніяк не можуть перестати ним користуватись. На останній стадії укатуваннятпотенційного покупця, коли він починає думати, що коієнт вже поплив та треба його трохи піджати відбувається така вистава. Він дивиться на вас чесними очима та каже. Знаєш добродію, ти гарний хлопець/дівчина. Ти так мені сподобався, що я просто відчуваю в тобі споріднену душу. Ти мені вже практично як рідний брат/сестра. Зараз я піду до менеджера та буду просити для тебе спеціальну, особливу знижку. Я на цьому продажі взагалі нічого не зароблю. Менеджер буде на мене злий, як чортяка. Можливо, він навіть звільнить мене, та я все одно спробую. Йде до менеджера у кабінет з скляними стінами і ти бачиш, як вони там нібито бурхливо розмовляють. Менеджер постійно демонструє незадоволені гримаси а продавець нібито щось йому доводить. Потім виходить і каже- все братело/сестрело вибив доя тебе от таку фінальну остаточну знижку….. Смішно, тупо, та таки працює 😀