Український чат Ванкуверу
-
Та хз, у мене 6.2 літра v8 з Dynamic Fuel Management, який відключає циліндри в залежності від нагрузки. У місті в середньому виходить 13, на хайвеї 10. Ясно, якщо тягну RV або валю по жосткім бездоріжжям, то виходить 15-17.
-
Добрий день! Відпишіться, будь ласка, у приватні, хто найближчим часом летить в Україну? Потрібно передати маленьку посилку, за винагороду
-
Доброго дня, Хто зараз працюю над виготовленням нового закордонного паспорту там може допомогти в цьому ? Дякую !
-
якщо є віза в США швидше там знайти слот
-
Привіт всім як проходить видача паспортів для українців в канаді зараз хто може з цим допомогти напишіть в пп
-
в якщо є наприклад польський паспорт ( ніби візи не треба ) чи можна заїхати по ньому і там вже оформити новий український паспорт ?
-
Зрозумів, Дякую !
-
я про те що не треба обмежуватися Едмонтон і Тороно… можна в США теж черги дивитись… а за військовий облік нічого не знаю нажаль…
-
Підкажіть, якщо я планую восени поїхати в Україну, але не матиму змоги чекати видачі нового паспорту 2 тижні - чи є можливість почати процес в Україні/Польщі і за додаткову плату замовити курʼєрську доставку в Україну або Канаду? P/S старий паспорт не планую здавати, так як в ньому Американська віза
-
Якщо немає кьар коду з додатку, не приймають
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Violetta 🐯! Тисни 'Познайомитися! 👋'