Український чат Ванкуверу
-
Йога українською 🇺🇦 Всім привіт ☀️ Відкриваємо реєстрацію на наступне заняття, що відбудеться в суботу 15го березня о 12:00 PM. Адреса: Anvil Centre, 777 Columbia St, New Westminster, BC V3M 1B6 📌Форма для реєстрації на 15 березня - forms.gle/b9nySAQXeg9m4Utw9 📌Посилання на подію, щоб було зручно додати собі в календар - calendar.app.google/DjH2TJg2a2mYh3teA Більше деталей у групі в телеграм- t.me/+oxcgh3-NdEBjNDdi 😊До зустрічі 😉❤️
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Тетяна ♀! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @yarikpro01 ! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Lia 🧜! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю! Мене звати Ярік Зараз на фінальній стадії отримання PhD з фізики. В пошук роботи по типу mechanical/electrical engineer або щось пов’язане з фізикою. Граю в теніс на середньому рівні #introduce
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Ihor 🍌! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @yasyabay 👮! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Анна ! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Дэнчик 🍐! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @vimas 🦜! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Євгенія 🍔! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, я Женя! В Канаді трошки більше ніж 2 роки. Приїхала з сім'єю з Києва. Маємо 3 дітей, син 14 років і донька 11 років з нами, а син 19 років в Польщі, Канада йому не зайшла. Маємо кіцю. Спочатку жили в Верноні, там добре але трошки нудно. Зараз живем в White Rock з жовтня і нам тут подобається. Я працюю в кафе недалеко від океана, а чоловік працює як handyman. Любимо спілкування, гуляти в гарних місцях. Пропозицій поки не маю. Дуже рада бути в такій групі. #introduce
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Ksy2303 🦸! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю. Я Тетяна. В Канаду приїхали з чоловіком в березні 2024, спочатку в Венніпег, а в листопаді в Абботсфорд. Ми дорослі 😊нам 60+. Будемо раді знайомству. Дякую, що прийняли в групу. Всім гарного життя в Канаді. А головне перемоги ЗСУ і миру в Україні.