Український чат Ванкуверу
-
А тобі можна в кібер січ 😎
-
У мене вже достатньо сторінок і людей, звідки дізнаюсь про збори, тому поки що для себе обираю Кібер Січ:) Дякую, що показали стільки корисних чатиків!
-
Я не збираю гроші, навпаки оприлюднюю проєкти з яких жінки собі можуть шось взяти (речі, free childcare, лекції і т д)
-
Останніми днями завалилася на склад місцевого нон профіту - у них простаювали місяцями задоновані речі для українців) то я тепер виношу звідти все😂
-
Нормас)) Я нещодавно в джоб центр заходила, з цікавості більше що воно таке, так там мене в рандомний момент почали закидувати всякими штуками для догляду буквально всього. Дуже неочікувано було, я навіть спершу подумала, що зі мною щось критично не так, а потім почула коли уходила, що в них стоять такі набори від різних компаній, які вони просто провиикують давати) Дуже тут неквапливо все, так трошки трясовинно, цікаво))
-
Охоче вам вірю! Сумне в цій неквапливості тільки те, що тут є жінки у яких наприклад 2 дітей, і дітям терміново треба речі або безкоштовний preschool А місцеві нон профіти поки самі розчехляться...) Але дякую і на тому
-
Так, розумію, що це більше прикра особливість організації всяких процесів тут:( Може це в цілому все тут так влаштовано, а може люди не до кінця розуміють ситуацію (хоча вони і не зможуть, але дуже приємно, що намагаються, допомагають і не закривають очі)
-
Є багато моментів, де це стосується не організації процесів( Стосується це того, що ви описали нижче в останньому повідомленні + нехватка кадрів (іноді навіть нема людини вільної, яка б могла створити shift на який можуть записатися волонтери)
-
Волонтери без дітей, які допомагають тут сім'ям з дітьми: аааа панімаю
-
А якщо людина з інвалідностю