Український чат Ванкуверу
-
Так. Якщо живете біля кордону, то вигідно їздити туди раз на тиждень, за продуктами та паливом
-
Дешевший, і пальне також.
-
А ще там сир кращий аніж тут)
-
Як і усі місцеві: за покупками, у мене там поштова скринька і тд
-
Я б так не зміг звісно, без документів
-
Подорожувати☺️
-
70% що мені потрібно по снарязі є в штатовскіх онлайн страх і не поставляється в Канаду. Лікі також, я друзям брав багато разів. Пальне було в двічі дешевше у резервації за кєш (заправляю бак і дві каністри, на 2-3 тиждні Ок. Аутлети там дешевше
-
Час, коли записалася на обидві співбесіди. 01:21 pm 7:51 pm Моніторила декілька разів на день, зранку, ввечері та в обід. Було таке, що жати з‘являлися, та я не встигала і показувало помилку. Декілька разів таке було.
-
Це правда, черга на рік, та якщо моніторити, мо можна раніше набагато.
-
+ ще багато друзів, до яких за смішні гроши можно слітати у «літо»
-
Ну, 1,5 роки в мене ще є, а потім вже і не потрібна буде, буде паспорт
-
DS160 активна місяць якщо її не заповнювати до кінця. Після відпраки готової анкети вона продовжує бути в стані submitted і можна зайти отримати лист підтвердження. Заповнював більше двох місяців тому - анкета досі є.
-
Зараз 4, я ще не дивився
-
Майже, 8
-
О, клас! Тоді отмєна по зміні.☺️
-
Я займалася візами в Україні (тут не займаюся). І в Україні було таке правило, щоб на листі-підтвердженні співпадали номери анкет. Тут я не може сказати, або мені просто пощастило і вони не звернули увагу, або немає такого правила. Але у них є процедура зміни цієї анкети, тому краще змінити через лист.
-
25 країн за 5 років, багато штампів.