Український чат Ванкуверу
-
Саксес літом був там, де ворк перміт дають
-
Але біля багажу має бути з правої сторони місце де видають work permit, success теж там
-
В мене спочатку перевірили паспорт, потім багаж
-
Ви вже пройшли паспортний контроль?
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/employment-business/employment-standards-advice/employment-standards/complaint-process/submit-a-complaint Але я не знаю як вам там буде після цієї жалоби. Може є відділок HR де можно запитати, або employee handbook?
-
Заповни 100500 форм, почекай, все буде...і так, по колу
-
А роботодавець що каже?
-
Увага знатоки, питання. Я відпрацював більше 3 місяців, а роботодавець так і не дає обіцяну страховку. Чи є якісь служби, куди можна накапати на недобросовісного роботодавця?
-
Щоденний апдейт подій: Malanka (Ukrainian New Year) дата: 21 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 14 дата: 22 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Norvan Falls дата: 22 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Майстер-клас ліногравюри "Символ Роду", який проведе художник(магістр) зі Львова Дмитро Васильків дата: 27 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
спорт греплінг, а історія взагалі, найбільш подобається давня історія
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 14 дата: 22 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Norvan Falls дата: 22 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Майстер-клас ліногравюри "Символ Роду", який проведе художник(магістр) зі Львова Дмитро Васильків дата: 27 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.