Український чат Ванкуверу
-
Дякую усім за участь. Гарні фотографії були від усіх)
-
👐Друзі, пропоную познайомитись поближче 😀 Давайте зробимо по посту з наступною інформацією:
- Біо (Мене звати та таке інше) - можна не назтватись
- Я займаюся/працюю...
- Я люблю/мені подобається (хоббі/інтереси)
- Далі вільний формат (питання, пропозиції, те що бентежить або просто цікава інформація)
ВАЖЛИВО: В кінці додайте #introduce для зручності пошуку. По цьому ж хештегу ви зможете знайти інтро інших користувачів😊 Зараз вже є багато інтро від інших учасників чату
-
Що ж, я почну😜 Мене звати Саша. Мені 32 роки. Я працюю розробником відеоігор на Unreal та Unity вже багато років. Я люблю відео та настільні ігри, захоплююсь наукою, кінорежисурою, люблю аніме, читаю книжки. Обожнюю подорожувати. У вільний час сам пишу книгу у жанрі магічний реалізм/антиутопія. Також працюю над своїми ігровими проектами. Веду тікток, а також цей чатик 🙂 Десь 6 років займався гумором. Брав участь у Розсміши Коміка. Я переїхав із своєю дівчиною більше року назад. Нам дуже подобається Ванкувер, але ми сумуємо за Україною, рідними та друзями там. #introduce
-
vm.tiktok.com/ZMFmMGSsV/
-
Всім привіт. Мене звати Юля. Ми з чоловіком і сином, 6 років переїхали 5 років назад з Києва. Спочатку в Онтаріо, з 2020 Ванкувер. Північний Ванкувер.
Працюю Product Designer at Athennian. Я змінила кар’єру, в минулому юрист.
Не знаю чи хочу ділитися що мене бентежить тут:) тому на цьому все.
Рада знайомству.
#introduce
-
Хто за ідею завести регулярну рубрику кіно/книго рекомендацій? Наприклад, щотижня для кіно, щомісяця - книга?
-
Антон Фотограф та відеограф Живемо у Коквітламі 5-тий місяць. Моя основна робота — створення фото та відео контенту для вас :
Www.AntonEstrada.ca
З радістю пофоткаю вас тут) Також ділюсь своїми роботами та пригодами у Ванкувері в своєму каналі про життя тут:
t.me/kanadshyna
-
Вийшли на коротку прогулянку у Barnaby Mountain park
-
Важко щось порадити, не знаючи, який у вас є досвід та навички, проте розумію, що з низьким рівнем англійської мається на увазі, швидше за все, будь-яка робота aka survival jobs. Якщо чоловік рукастий (або ви, не дискриміную за статтю :), раджу звернути увагу на роботу в будівництві: цілком реально знайти позиції зі стартовою зарплатнею від 20 доларів на годину, без особливих вимог до англійської мови. Звісно, треба буде багато й тяжко працювати, але з фінансової точки зору то не найгірший варіант. Мінус: необхідний автомобіль та свої мінімальні інструменти, тобто, будуть певні витрати ще до початку роботи (high visibility vest, молоток, рукавиці тощо) Також непогані зарплати бувають на виробництві меблів, сто (в якості помічника, для автомеханіка потрібна ліцензія) тощо. З нашого досвіду, коли мова йде про низькокваліфіковану працю, то краще при змозі подавати резюме особисто, а не через email, так більше шансів отримати відповідь. Зараз також непоганий час для пошуку сезонної роботи: багато магазинів та фабрик наймають додаткових працівників перед Різдвом (хоча вже середина листопада, може бути трохи пізно). Це непоганий варіант щоб отримати перший канадський досвід та якщо терміново потрібні гроші. Знаю також, що на склад Амазону завжди потрібні працівники
-
ну і раз пішла така п’янка) мене звати Галя, в Канаді й безпосередньо Ванкувері наша маленька сім’я в складі мене, чоловіка й кота вже шість років (хоча брешу, кіт трохи менше) Я викладач ESL (англійська як іноземна), спеціалізуюсь на підготовці до IELTS, останні 3 роки працюю сама на себе, до цього викладала в місцевій мовній школі. Як типовий житель західного узбережжя, обожнюю хайкінг, бекпекінг, кемпінг, каякінг і все тому подібне, то ж нас часто можна знайти десь в лісі. Вже 5 років веду блог про Ванкувер, ви могли бачити мене тут www.instagram.com/galyna_manzhos/ *на правах реклами й того факту, що ми дружимо з Сашком aka адміністратором цього чату))
#introduce
-
Дякую!!! Тільки зараз побачила, дуже приємно 😊
-
Всім привіт, мене звати Іра. Я вже пів року живу у Ванкувері, приїхала сюди разом з чоловіком, до цього жила в Ізраїлю, народилась та виросла в Маріуполю. Працювала у минулому фармацевтом, зараз не працюю, вчу 3д моделінг та роблю портфоліо для геймдеву. У вільний час займаюсь активними видами відпочинку. Хайк, кемп, серф, вел, паддлборди, лижі, йога та інше :) Буду рада знайомствам. Всім гарного дня 😇
#introduce
-
Привіт! Класна ініціатива познайомитися. Мене звати Оля. Я тут вже два місяці. Дуже радію, що тут є спільнота українців. Живу у Ленглі та працюю на фермі з альпаками-здійснила свою велику мрію. Також створюю hand made декор. У минулому організаторка подорожей. Люблю подорожувати. Планую Канадою також. Тут разом з хлопцем. Я б залюбки створила собі тут цікаве оточення та знайшла друзів. У вільний час (якого дуже мало, нажаль) я б пішла у хайк, або з’їздила б на природу. Люблю тварин. Залюбки приєднаюся до наступної зустрічі. #introduce
-
А коли можна завітати на цю ферму? Альпаки це любов 🥰
-
Авжеж! І напишіть мені обов‘язково, я вас зустріну, все покажу і розкажу. Альпаки неймовірні! Ось я почала тікток вести, дивіться, гарний настрій гарантовано! alpacafarmkensington А це сайт
kensingtonprairie.ca/
Ми працюємо у п‘ятницю, суботу та неділю. До 16. А 1 і 2 грудня буде івент- Christmas market.
-
Клас, треба організувати групову екскурсію до альпак))