Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Liubov 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті GrafMine 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Naz 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
#introduce Привіт 👋 Мене звати Назар, планую їхати у Ванкувер та шукаю нових знайомств заздалегідь. Я професійний електрик з міжнародним стажем. Трохи переживаю за житло планую знімати аірбнб по прильоту, проте відкритий до будь яких пропозицій якщо такі є. Дякую усім 😌 Обожнюю природу та подорожі. Дайте мені палатку та машину і не шукайте мене 😅
-
Привіт новим учасникам) на майбутнє, якщо можете, то пишіть українською. Хоча б трішки) Зробіть приємне і мені і іншим учасникам чату) якщо погано знаєте українську, то ми зрозуміємо, нічого страшного
-
Привіт спільното! Мене звати Саша, мені 42 ;) переїхали з чоловіком у Ванкувер у кінці листопада через війну. Ми з Харкова (отже, розмовляю частіше харківською ;) але українську знаю, люблю і прокачую потоху) Дома займалась танцями — фламенко, мала власну школу, та і тут вже почала вчитися у місцевій школі, знайомлюсь з танцівниками, сподіваюсь продовжити робити, те що люблю. Вражена природою Ванкуверу, дуже люблю гори і воду, а тут і те й те. Власне, сподобалось відео Саші @yam_fasrpawn в іншому чаті, от і затягнулася сюди. А ще закохалась у даунтаун. Дякую за запрошення у групу та привітання. #introduce
-
Доброго вечора а підскажіть, хто може знає район Windsor y Burnaby як взагалі?
-
Знайшов) а ось я tiktok.com/@yam_fasrpawn
-
Вітаємо у чаті Anna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
До речі, я ніколи такого не практикував, просто цікаво. Я завантажив відео з хайку, воно довге і такі відео ніколи не набирають переглядів у мене. Можете перейти на мій профіль, знайти це відео та репостнути? Зараз там 100+ переглядів всього, а після цього перевіримо. І поставте лайк під цим повідомленням, щоб я побачив скільки з чату це зробили)) якщо не важко пліз🙏
-
Вітаємо у чаті Olena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Viktoriia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Alex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Підскажіть будь ласка. По прильоту у Ванкувер, щоб отримати притулок на 2 неділі. Потрібно звернутися у Червоний хрест який є в аеропорту?
-
Вітаємо у чаті Artem 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Червоний хрест відсторонений за сумнівні дії. Замість них Success в аеропорті. Нижче є кнопка "Для новоприбулих" напишіть туди, щоб дізнатися деталі
-
Дякую, за відповідь)