Український чат Ванкуверу
-
Привіт всім) мене звати Артем і на початку березня планую прилетіти в Ванкувер, я по професії кухар дуже багато часу працював по професії в тому числі 2 роки в Франції, моє хобі це футбол найбільше люблю, а так в основному всі види активного відпочинку, питань міліон так як перед приїздом у мене невідомість, тому хто має трохи вільного часу будь ласка напишіть мені🙏🏻#introduce
-
Вітаємо у чаті Лилия🥰🛫 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Буде на Робсон стріт і доставка. Обов‘язково будемо кликати у гості!
-
Вітаємо у чаті SAMAEL 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Срочно требуется несколько сотрудников (40-60 сотрудников) !!! >Возможна частичная и полная занятость >Зарплата: >понедельник-пятница > Подать заявку могут как мужчины, так и женщины >Должен проживать в Великобритании, США, Канаде, украинец в США, Канаде, Великобритании, а также другие страны Европы могут подать заявку. > Опыт работы не требуется (обучаем) >>Без ограничений по образованию, без комиссии агентства (без платы за обучение) ***Приоритет отдается выбору тех, кто может работать удаленно *** Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы заинтересованы и готовы начать как можно скорее. Спасибо!
-
Вітаємо у чаті Phoenix 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
-
Ванкувер справді одне з найпрекрасніших міст світу. Головне мати чітке розуміння реалій , щоб не було розчарувань. Оцініть свої сили та ресурси. Саме тут ваш кандський сиарт буде найтяжчим з можливих. Ціни найвищі у Канаді, житло, особливо з тваринами, зняти важко і , що на мою думку найважливіше, отримати PR саме тут буде ну дуже важко. Як ви чітко це розумієте, маєте вдосталь грошей та гарний рівень мови, бажаю успіху!
-
Дуже дякую за відповідь . Так я все це знаю . З мовами проблем нема . Котика залишити ніде , бо він disabled , це також та ще пригода . Я розумію що для старту там потрібна і певна сума і робота , краще знайдена заздалегідь . Ми молоді та комунікативні з великим досвідом подорожей , робіт , спілкування і адаптації , але мабудь цього замало з такою арендою як в Ванкувері 🫣 А чому там важче с PR ніж у інших провінціях ?
-
-
Вітаємо у чаті Gabelitto 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
ВС має одну ж найтяжчих програм. Гірше тількі в Онтаріо. Дуже багато бажаючих осісти саме тут. Обравши маленьке місто подаль від Ванкуверу матимете майже всі вади ВС - вме одно дуже допого, та не матимете переваг у вигляді клімату та розвиненого ринку праці. Щиро раджу вам дуже гарно подумати та обрати більш лояльну до емігації провінцію. Отримаєте PR, завжди зможете переїхати. А от почавши з ВС потім поїхати за PRом вже в інше місце вже буде проблематично.
-
А чому найтяжча ? Я багато це де читала , але так і не зрозуміла чому . Тест ми здамо на ізі , бо спілкуємося англійською багато років . Те що багато людей претендують - розумію . Звісно - правильно нам як newcomers прибути до Вінніпегу наприклад , там за роки 3 все зробити і потім вже думати про BC. Типу як мрія на майбутне .
-
а чому проблематично?
-
Ті хто приїхав в ВС по CUAET ще не дійшли до стадії отримання PR. Тому вони нічого по цьому питанню сказати не зможуть. Біда в тому, що як розберуться та зрозуміють, для багатьох то виявиться малореальним, та вже нічого не зміниш. Опція з Вінніпегом - більш реалістична. Там подаватись на PR можна вже через шість місяців роботи фул тайм на будь якій роботі. Вимоги до мови досить м‘які. Тому там все досить реально
-
Тому що є більш розвинені та густонаселені провінції де бажають жити багато людей. Тому уряд провінції має можливіть обирати тих, кого важає для себе найбільш привабливим. Є місця де бажаючих менше а простори та потенціал потребує робочої сили, там вимоги нижчі
-
А ВС трохи довше часу займе отримання ПР але живеш в гарному кліматі і не потрібно знов переїзжати в нову провіцію. Просто жити) це моя особиста думка
-
-
Вітаємо у чаті Ters 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Абсолютно з вами згідний, головне правильно поставити ціль і йти до неї !