Український чат Ванкуверу
-
якщо можете здати англійську на ізі - ви вже можете здати та подаватись на federal program з гарним дипломом (магістр, спеціаліст) та підтвердженими роками роботи в цій сфері + роки - всі шанси пройти по федеральній програмі. Але це залежить від ізі на CLB 7 або 9, велика різниця в балах
-
Вітаємо у чаті Андрей 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
кожна ситуація індивідуальна, треба визначити для себе подальші плани, та працювати над кожною частиною цього плану. Завжди можливо просто приїхати на час work permit без подальших планів залишитись
-
Ну це просто гарні слова з мотиваційного тренінга😀. Навіть за мільйон доларів при всьому бажанні я не зможу танцювати у балеті. Тут , як на мене, трохи іншний підхід. Можна ломитись напролом з ризиком зламати шию, можна робити все обережно та з розумом. Кожному своє, у кожного свої приорітети в житті. Єдиного рецепту бути не може. Мені особисто подрбається жарт про групу єврейських альпініcтів, які героїчно обійшли Еверест..
-
Залежно яка ціль була у євреїв) На скільки я зрозумів якщо по експрес ентрі не проходиш, то при найгірших умовах це мовний тест 7-9 балів, 2 роки офіційного досвіду, нормальна зп і можна подаватись на пр. Я згідний що в ВС складніше отримати ПР. Але їхати в провінцію де тобі не комфортно і не хочеться там жити тільки заради ПР така собі ідея як на мене. Я про те що шанс завжди є, головне як ви його використаєте.
-
От такі ж думки . Якщо навколо все не подобатися і ти живеш там тільки за ради pr - то не факт що там все складеться з роботою та social life . Жити треба там де серце лежить . Там е і мотивація до виконання неможливих задач . Але можливо я як дівчина - романтизую )
-
Підхід можливо і різний, але суть схожа. Від перестановки доданків...
-
Думаю тут все просто, визначитись де хочеш жити, дізнатись що потрібно зробити щоб залишитись, зрозуміти чи це реально? Якщо реально тоді реалізовувати план і йти до мети)
-
Бачите, от знову у нас з Вами різний підхід. Я теж важаю , що Канада дає шанс, важливо ним вміло скористатись, не наробити помилок, щоб не втратити. Ніби те саме, та не зовсім. Всі різні, у кожного своє бачення та свій шлях. На чому я б наполягав, так на ідеї, що приймаючі таке відплвідальне рішення, людина має постаратись отримати якнайбільше інформації , взаісити всі за та проти і мала чітке розуміння, які наслідки матиме той чи інший крок
-
Я ще не ванкувері, поки. От шукаю програму для ПР
-
Так то так . Але раціональна частина каже - спочатку знайди там роботу , на твою вакансію вже 100 чоловік . Аренда в 3 рази вища , пр важкий . Не забивай собі голову - їдь у Вінніпег , там проколів не буде 😂 дивишся фотки віннепегу і ідеш сюди за думками ванкуверців 🤷♀️😂
-
Доречі не треба так вже демонізувати Вінніпег. Не так там вже й страшно. Звістно, як в кожному місті є декілька «негарних» районів, куди не варто пхати носа, взимку буває досит холодно. Та, як брати співвідношення вартості життя до зарплат , рівень безробіття, наявність великої сгуртлваної української громади - це справді один з найкращіх варіантів для старту. Знаю навіть людей, які змогли щиро покохати це місто і ні за які пряники не хочуть заідти їхати
-
Вітаємо у чаті Oksana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'