Український чат Ванкуверу
-
Ну це просто гарні слова з мотиваційного тренінга😀. Навіть за мільйон доларів при всьому бажанні я не зможу танцювати у балеті. Тут , як на мене, трохи іншний підхід. Можна ломитись напролом з ризиком зламати шию, можна робити все обережно та з розумом. Кожному своє, у кожного свої приорітети в житті. Єдиного рецепту бути не може. Мені особисто подрбається жарт про групу єврейських альпініcтів, які героїчно обійшли Еверест..
-
Залежно яка ціль була у євреїв) На скільки я зрозумів якщо по експрес ентрі не проходиш, то при найгірших умовах це мовний тест 7-9 балів, 2 роки офіційного досвіду, нормальна зп і можна подаватись на пр. Я згідний що в ВС складніше отримати ПР. Але їхати в провінцію де тобі не комфортно і не хочеться там жити тільки заради ПР така собі ідея як на мене. Я про те що шанс завжди є, головне як ви його використаєте.
-
От такі ж думки . Якщо навколо все не подобатися і ти живеш там тільки за ради pr - то не факт що там все складеться з роботою та social life . Жити треба там де серце лежить . Там е і мотивація до виконання неможливих задач . Але можливо я як дівчина - романтизую )
-
Підхід можливо і різний, але суть схожа. Від перестановки доданків...
-
Думаю тут все просто, визначитись де хочеш жити, дізнатись що потрібно зробити щоб залишитись, зрозуміти чи це реально? Якщо реально тоді реалізовувати план і йти до мети)
-
Бачите, от знову у нас з Вами різний підхід. Я теж важаю , що Канада дає шанс, важливо ним вміло скористатись, не наробити помилок, щоб не втратити. Ніби те саме, та не зовсім. Всі різні, у кожного своє бачення та свій шлях. На чому я б наполягав, так на ідеї, що приймаючі таке відплвідальне рішення, людина має постаратись отримати якнайбільше інформації , взаісити всі за та проти і мала чітке розуміння, які наслідки матиме той чи інший крок
-
Я ще не ванкувері, поки. От шукаю програму для ПР
-
Так то так . Але раціональна частина каже - спочатку знайди там роботу , на твою вакансію вже 100 чоловік . Аренда в 3 рази вища , пр важкий . Не забивай собі голову - їдь у Вінніпег , там проколів не буде 😂 дивишся фотки віннепегу і ідеш сюди за думками ванкуверців 🤷♀️😂
-
Доречі не треба так вже демонізувати Вінніпег. Не так там вже й страшно. Звістно, як в кожному місті є декілька «негарних» районів, куди не варто пхати носа, взимку буває досит холодно. Та, як брати співвідношення вартості життя до зарплат , рівень безробіття, наявність великої сгуртлваної української громади - це справді один з найкращіх варіантів для старту. Знаю навіть людей, які змогли щиро покохати це місто і ні за які пряники не хочуть заідти їхати
-
Вітаємо у чаті Oksana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Та не я не то шо заочно вже визначила Вінніпег як каторгу ) там доволі живописно за містом , багато озер . Просто в мене творча професія - і я знаю по собі - якщо око нічого не радуе , нема натхнення - то і нема грошей і все навперекосяк. Це також стосується соціального життя якогось творчого комьюніті . Як ще один з аспектів Ванкувера .
-
Привіт всім, а хтось робив собі prepaid credit card?
-
Долучусь до дискусії. Обираючи провінцію з метою подальшої іміграціі, пам’ятайте наступне: якщо ви можете отримати ПР по федеральним програмам, то можете їхати куди душа лежить, але якщо ви розраховуєте на провінційні програми, то спершу з’ясуйте, чи є в тій провінції програма, умови якої ви теоретично можете задовольнити. І справа тут не лише в мові. На разі Британська Колумбія має програми лише для tech, healthcare and entrepreneurs, якщо не помиляюсь. Ви також теоретично зможете імігрувати по Canadian experience class, але це залежить від того, чи ви знайдете skilled позицію і чи отримаєте необхідний досвід роботи. Якщо ні, то єдиний варіант - програми інших провінцій, але якщо ви спочатку приїдете в БіСі, то потім отримати провінційну номінацію від тієї ж Манітоби ви вже навряд чи зможете