Український чат Ванкуверу
-
Думаю тут все просто, визначитись де хочеш жити, дізнатись що потрібно зробити щоб залишитись, зрозуміти чи це реально? Якщо реально тоді реалізовувати план і йти до мети)
-
Бачите, от знову у нас з Вами різний підхід. Я теж важаю , що Канада дає шанс, важливо ним вміло скористатись, не наробити помилок, щоб не втратити. Ніби те саме, та не зовсім. Всі різні, у кожного своє бачення та свій шлях. На чому я б наполягав, так на ідеї, що приймаючі таке відплвідальне рішення, людина має постаратись отримати якнайбільше інформації , взаісити всі за та проти і мала чітке розуміння, які наслідки матиме той чи інший крок
-
Я ще не ванкувері, поки. От шукаю програму для ПР
-
Так то так . Але раціональна частина каже - спочатку знайди там роботу , на твою вакансію вже 100 чоловік . Аренда в 3 рази вища , пр важкий . Не забивай собі голову - їдь у Вінніпег , там проколів не буде 😂 дивишся фотки віннепегу і ідеш сюди за думками ванкуверців 🤷♀️😂
-
Доречі не треба так вже демонізувати Вінніпег. Не так там вже й страшно. Звістно, як в кожному місті є декілька «негарних» районів, куди не варто пхати носа, взимку буває досит холодно. Та, як брати співвідношення вартості життя до зарплат , рівень безробіття, наявність великої сгуртлваної української громади - це справді один з найкращіх варіантів для старту. Знаю навіть людей, які змогли щиро покохати це місто і ні за які пряники не хочуть заідти їхати
-
Вітаємо у чаті Oksana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Та не я не то шо заочно вже визначила Вінніпег як каторгу ) там доволі живописно за містом , багато озер . Просто в мене творча професія - і я знаю по собі - якщо око нічого не радуе , нема натхнення - то і нема грошей і все навперекосяк. Це також стосується соціального життя якогось творчого комьюніті . Як ще один з аспектів Ванкувера .
-
Привіт всім, а хтось робив собі prepaid credit card?
-
Долучусь до дискусії. Обираючи провінцію з метою подальшої іміграціі, пам’ятайте наступне: якщо ви можете отримати ПР по федеральним програмам, то можете їхати куди душа лежить, але якщо ви розраховуєте на провінційні програми, то спершу з’ясуйте, чи є в тій провінції програма, умови якої ви теоретично можете задовольнити. І справа тут не лише в мові. На разі Британська Колумбія має програми лише для tech, healthcare and entrepreneurs, якщо не помиляюсь. Ви також теоретично зможете імігрувати по Canadian experience class, але це залежить від того, чи ви знайдете skilled позицію і чи отримаєте необхідний досвід роботи. Якщо ні, то єдиний варіант - програми інших провінцій, але якщо ви спочатку приїдете в БіСі, то потім отримати провінційну номінацію від тієї ж Манітоби ви вже навряд чи зможете
-
Ще трохи доповню. В Манітобі зазвичай отримання номінації передбачає особисте інтерв‘ю з еміграційним офіцером. Головна мета цього дійства впевнитись чи дійсно людина, що претендує на номінацію від провінції, планує там жити. Цікавляться де саме в Канаді вже встиг побувати, чи сподобалось там, чи є родичі та друзі в інших провінціях, чи підтримуєш з ними зв‘язок. Десь близько години. Брехати не варто. Канадські чиновники мають дуже непильну, гарнооплачувану роботу з купою бенефітів, тому при всіх до них наріканнях, справу свою вони роблять відповідально. Найменший сумнів - відразу за борт. Бажаючих в Манітобі теж хватає. Та як людина вже пожила в іншій провінції, в манітобському рейтингу у неї відразу віднімають 100 балів. Тобто до цієї співбесіди дрберуться одиниці
-
Ось саме тому я й пишу про низьку ймовірність отримання номінації в іншій провінції, якщо ви вже в якійсь пожили, бо один з основних параметрів провінційних програм - ваші зв’язки саме з цією провінцією (досвід роботи, навчання, друзі, родичі, підтримка церкви тощо), і наявність цих зв’язків з іншою провінцією грає проти вас
-
Ну тому, хто завдяки цьому пролетить мимо номінації мабуть не смішно. Як на мене, досить розумний хід по відсіюванню занадто хитромудрих. Еміграційна програма кожної провінції має на меті щаохочення тих хто там буде жити , платити податки та розвивавти економіку. Все одно еількість бажаючих значно більша, ніж квота провінції, так що обирати є з чого