Український чат Ванкуверу
-
Чоловіки, хто міг би сьогодні допомогти з перевезенням матрацу? 🙃
-
Ну хитрунів всюди вистачає. Зараз цю тему чим далі, тим активніше почали обкатквати індуси і є реальний ризик, що вони знову всих затопчуть кількістю. Тут всеж таки трохи інша філософія . Манітоба - справді прекрасна земля де живуть дуже гарні, честні, чуйні люди. Це не відстійник невдах, яким не пощастило в інших провінціях. Не маєш намірк вкорінитись - навіщо ти потрібен. Бажаючих вдосталь.
-
От я на це й давлю! Думайте аналізуйте, шукайте вивчайте інформацію! Це ваше єдине Богом дане життя, перегоати потім набіло не вийде. Тільки ви можете прийняти це рішення, тільки ваші будуть його наслідки. Зараз до Канади їдуть люди, більшість з яких ще рік тому навіть не думали про Канаду, та все змінилось. Навіть зараз половина наших шановних співвітчизників впевнено називають канадські провінції штатами і важають Торонто столицею. Куди там до таких деталей еміграційного процесу. Багатотхтотнпвіть чути не хоче, що наявна у них віза не має поки ніякого відношення до еміграції. До неї ще треба дійти. От намагаюсь пояснити. Більшість, нажаль, вже має в голові рожеву картину і руйнувати її не бажає.
-
Деякі тільки через інтернет замовляють взуття весь час. Це не по книгах чи байках їхати як сторіччя тому)
-
Також існують інші лояльні провінції (Атлантичні) з не менш гарними краевидами але дещо холодніші взимку. Atlantic pilot. Не обов’язково мерзнути в Манітобі чи Саскачевані)
-
Я жив у Манітобі 4,5 роки, зараз вже два в ВС. Не те, щоб я так сюди прагнув, так склались сімейні обставини. Всюди є свої плюси і мінуси. Мабуть людина може бути щасливою та нещастною будь де. Нажаль про такі умови, які я мав у Манітобі ( власний великий будинок з гарним великим бекярдом, шикарним газоном та клумбою перед будинком), тут я мріяти навіть не можу. Ціни відрізняються десь у 6-8 разів, зарплати вищі зовсім трохи. Чи хотів би повернутись назад? Не знаю, ніколи не кажи «ніколи»…
-
З фото, доступної інформації, програм Nova Scotia - може бути гарним місцем для багатьох, але все залежить від персональної інформації та побажань, відкритості
-
Так атлантика теж має бути досить цікавою для багатьох. Там дешевше, ніж у Манітобі ( тільки NS вибивається із усих атлантичних провінцій неадекватною ціною нерухомості) просто у преріях буде морозно взимку, але багато сонця. В атлантичних провінціях тоеба бути готовим до постійного дощу . Всюди мвої особливості. Чув що дуже гарні умови по PR пропонує NL. Там нібито відоазу можна отриаати номінацію ( це на рівні чуток, в яких я не впевнений і про які треба додатково дізнаватись)
-
Вітаємо у чаті Stanislaw 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Можливо через 0 градусів та чудовий день)
-
Тим часом БС)
-
Я взагалі не важаю доцільним жалітись на життя. Треба бути вдячним Богу за те що маєш, прагнути більшого та насолоджуватись кожною миттю. З задоволенням бачив би саме у Ванкувері та околицях побільше українців. Та хотілось би, щоб це були саме успішні, впевнені у своєму майбутньому співвітчизникі, а не загнані люди в невизначеному статусі, що не мають можливості планувати найближче майбутнє. В мене два сини і те що я бачу в якості претендентів на звання потенційних невісток, наводить на сум. Може ця хвиля еміграції, незважаючі на сумні обставини, що до неї призвели допоможе 😀
-
Вітаємо у чаті Tetiana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Це може не заважати та перестане турбувати через деякий час:)