Український чат Ванкуверу
-
Також існують інші лояльні провінції (Атлантичні) з не менш гарними краевидами але дещо холодніші взимку. Atlantic pilot. Не обов’язково мерзнути в Манітобі чи Саскачевані)
-
Я жив у Манітобі 4,5 роки, зараз вже два в ВС. Не те, щоб я так сюди прагнув, так склались сімейні обставини. Всюди є свої плюси і мінуси. Мабуть людина може бути щасливою та нещастною будь де. Нажаль про такі умови, які я мав у Манітобі ( власний великий будинок з гарним великим бекярдом, шикарним газоном та клумбою перед будинком), тут я мріяти навіть не можу. Ціни відрізняються десь у 6-8 разів, зарплати вищі зовсім трохи. Чи хотів би повернутись назад? Не знаю, ніколи не кажи «ніколи»…
-
З фото, доступної інформації, програм Nova Scotia - може бути гарним місцем для багатьох, але все залежить від персональної інформації та побажань, відкритості
-
Так атлантика теж має бути досить цікавою для багатьох. Там дешевше, ніж у Манітобі ( тільки NS вибивається із усих атлантичних провінцій неадекватною ціною нерухомості) просто у преріях буде морозно взимку, але багато сонця. В атлантичних провінціях тоеба бути готовим до постійного дощу . Всюди мвої особливості. Чув що дуже гарні умови по PR пропонує NL. Там нібито відоазу можна отриаати номінацію ( це на рівні чуток, в яких я не впевнений і про які треба додатково дізнаватись)
-
Вітаємо у чаті Stanislaw 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Можливо через 0 градусів та чудовий день)
-
Тим часом БС)
-
Я взагалі не важаю доцільним жалітись на життя. Треба бути вдячним Богу за те що маєш, прагнути більшого та насолоджуватись кожною миттю. З задоволенням бачив би саме у Ванкувері та околицях побільше українців. Та хотілось би, щоб це були саме успішні, впевнені у своєму майбутньому співвітчизникі, а не загнані люди в невизначеному статусі, що не мають можливості планувати найближче майбутнє. В мене два сини і те що я бачу в якості претендентів на звання потенційних невісток, наводить на сум. Може ця хвиля еміграції, незважаючі на сумні обставини, що до неї призвели допоможе 😀
-
Вітаємо у чаті Tetiana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Це може не заважати та перестане турбувати через деякий час:)
-
Кому як подобається:)
-
😅😅😅
-
Ранок починається не з кофєїну, а з кокаїну😅
-
*додам трішки подробиць* Чоловіки, хто міг би сьогодні допомогти з перевезенням невеликого матрацу по ДТ? 🙃
-
З одніє кв в дт перевезти в іншу кв в дт ну і бажано звичайно допомогти мені його занести)
-
В мене точно не вийде, але мені цікаво, що саме треба робити. Загрузити, розгрузити чи перевезти на своїй машині?