Український чат Ванкуверу
-
Bulk burn
-
Всім привіт, ми з дівчиною прилітаємо 2 березня у Ванкувер, найперше питання це житло, хто знає якісь варіанти, або хтось може може приютити на 2 тижня не безкоштовно поки ми знайдемо житло і роботу, на постійній основі теж розглядаємо, друге питання якщо хто знає варіанти з роботою теж будемо вдячні, роботи не боїмось розглянемо всі варіанти, я довгий час працював кухарем в Європі а також закордоном, моя дівчина працювала офіціантом, будемо вдячні тим хто відгукнеться
-
Привіт. Куди дзвонити, щоб отримати номер своєї MSP? для того, щоби пройти медогляд безкоштовно. Я вже зареєстровався у системі
-
/signin Дуже приємно познайомитися. Ми щойно переїхали до Ванкуверу. Представляємо у Канаді українську школу усного рахунку Соробан. Soroban School запрошує Вас спробувати Ментальну Математику для дітей 5-11 років! Ми навчимо Вашу дитину рахувати в голові швидко і навіть дуже швидко! Усний рахунок – справжнє тренування для мозку дитини. З Соробаном вашим дітям буде легше навчатися у школі! Соробан розвиває - увагу -, - пам'ять -, - творче мислення -, - впевненість у собі -, - наполегливість -. Поки що можливі лише ОНЛАЙН-уроки (West time): Понеділок 5:30рм Четвер 4:30рм Неділя 9 та 10ам Промо урок – безкоштовний Реєстрація відкрита! 🎓 Поспішайте записатися на уроки Соробана вже сьогодні.
-
Смотря в каком городе. Например, в Сюррее нужно показать документ с фото, подтверждение адреса (свежий счёт за коммуналку или письмо вам на этот адрес не старше одного месяца)и proof of low income (выписки из банка за последние два месяца).
-
Що це за sign-in штучка у вас у повідомленнях. Виглядає як команда для бота
-
Буду вдячний якщо скинете)
-
В кожному районі є свої басейни 🙂 залежно від того де ви живете. В якому місті? Я ходжу або в Порт Коквітлам чи в Коквітламі. +\- вони однакові. Це комунальні басейни вхід на день $6.51. Також сюди входить спортзал, сауна, джакузі.
-
Для телеметрії
-
О як круто!)
-
Якщо ще щось цікавить то пишіть 🙂