Український чат Ванкуверу
-
А ви вже і так були підписані хах)
-
Смішні такі)
-
Всіх запрошую! А всі разом так взагалі кайф. Один мінус- сюди довго їхати. Краще машиною. Якщо на громадському транспорті, то треба взяти убер з найближчої зупинки.
-
Та можна й підібрати когось)
-
Ага, виявляється. Клааас)
-
Всім привіт) мене звати Галя, в Канаді з кінця квітня, за освітою юрист(цікаво було б поспілкуватись з тим, хто планує тут пройти перекваліфікацію) Зараз працюю в ресторані в Deep cove, хто буде поряд - пишіть) За нові знайомства) Катаюсь на лижах, люблю риболовлю, природу) Якщо хтось бажає приєднатись до оренди машини, спланувати подорож - давайте чутись)#introduce
-
Всім привіт! 😊 Я новенька в Ванкувері ) Раптом у когось є завтра, час і бажання зустрітись на бранч, дайте знати )
- завтра (пятниця 18 листопада)
- о 11:00
- в JJ Beans (1188 Alberni St, Vancouver, BC V6E 1A5) буду рада зустрічі 🥰 Планую там бути з 11 до 13 десь.
-
Геймдев - це добре) в моїй компанії всього один 3д артіст, але я маю ще декілька друзів. Деякі з них робили для Діабло та ВоВ) Та я й сам колись з 3д максу починав, але обрав шлях програміста в решті решт)
-
В ФБ є нова група для ентузіастів зимового спорту. Коли почнеться сезон, планується там координуватися і впевнений хтось із машиною вас зможе підібрати, так що орендувати може і не знадобиться.
www.facebook.com/groups/668906411097575/?ref=share&mibextid=S66gvF
-
Привіт всім! Мене звати Наталія, я з Києва. Живу у Вест Ванкувері. Дитячий та сімейний психолог, педагог раннього розвитку. В Канаді вже три роки. Люблю спілкуватися та пізнавати ,щось нове і цікаве. #вчитель
-
Класна ідея зі знайомством!
Всім привіт! Мене звати Яна, ми тут з чоловіком з липня. Зараз я працюю у Aritzia, у production team. Проходжу повний курс інтеграції у канадську культуру через роботу) зараз оселилися біля Shipyards.
Зараз до нас приїхала мама чоловіка на декілька тижнів, а з грудня залюбки б приєдналися до якихось заходів. Цікаво познайомитися з усіма🙌🏼 #introduce
-
Якщо ви хочете просто подивитися на альпак, то можна не робити онлайн бронювання. Просто приїздіть. Вхід 7$. Тур раз на годину проводять інфосессіі. Розповідають про альпак та годують. Якщо хочете погодувати самі з рук- то потрібно забронювати заздалегідь тур з годуванням. Вам нададуть корм. Трохи дорожче. Ще є прогулянки з альпаками- якщо хочете поводити на шлейці, годувати, фотографуватися та гладити альпак. Теж заздалегідь.
-
Іще один чатик з'явився, там обіцяють вино 🍷)) t.me/ukrainiansbc
-
Привіт! Я Юля, живу у Ванкувері майже 5 років. З Луцька. З Могилянки. Іноді волонтер. Працюю у Data Science. Маю групу t.me/newukrainiansvancouver Заходьте, відповідаємо не питання нових іммігрантів 😃 #introduce
-
О, я теж приєднаюся! Я — Аня. Переїхала ~3 місяці тому до Канади. Працюю тренером з плавання. Так що якщо треба — велкам!
Щойно закінчила квест з пошуком постійного житла та планую не зірвати спину тягаючи туди-сюди діван.
Якщо плануються якість івенти чи просто вихід на каву — я за! Навіть можу вам її приготувати (привіт першій роботі бариста) #introduce
-
О! Ці дивани та переїзди) Будемо мати на увазі ваші навички)
-
І не кажіть… а коли чую про шафи, взагалі падаю в обморок
-
Оу, це в Капілано?