Український чат Ванкуверу
-
Для телеметрії
-
О як круто!)
-
Якщо ще щось цікавить то пишіть 🙂
-
Вау, так дешево. А там типу можна сам по собі плавати, без тренера? ~
-
youtu.be/dn1XUE_YmEM
-
Звичайно, сам по собі. Тренер не обов‘язково. Лайфхак: шукайте друзів, в кого у будівлі є басейн. Взагалі будете ходити безкоштовно. Я так влітку на даху одного з будинків друзів безкоштовно плаваю 🙂
-
Можу вам допомогти. Просто вам спершу потрібно knowledge test, road test після нього . Можливо в цьому проблема.
-
Це прем'єра. Так що до онлайну мабуть треба буде почекати. Хоча я точно не знаю
-
Тільки що з показу. Фільм хороший, а також важкий. Його знімали автори Зими у вогні (є на Нетфлікс). Згадуються події Майдану, АТО, та теперішньої повномасштабної війни. Все це проведено через особисте сприйняття авторів, що безпосередньо були в епіцентрі подій. Той контраст, що існує між мирним життям та життям на війні розкривається через гібридну війну на Донбасі та номінацію на Оскар в ЛА і досягає апогею подіями 24 лютого. Як і попередня робота цей фільм викликає сум, гнів, жагу покарати зло та гордість за український народ та його волю. Але із зрозумілих причин ця картина ще важча і масштабніша. Рекомендую подивитися при змозі.
-
Дякую ♥️
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка,як користуватися картою компас ,коли їдеш на автобусі з пересадками? Дякую 😊