Український чат Ванкуверу
-
І чомусь в цьому проблеми ніхто не бачив))
-
Я стільки разів відпочивала в Криму (до 2014 року) і майже кожного року десь мала почути « я вас нє панімаю, разгаварівайтє на нармальнам язикє»
-
У мене майже усі знайомі (включаючи мене) одесити, перейшли на українську. Мова - це зброя
-
Це дуже добре, шо це змінюється🙏
-
Це змінюється. В Одесі є проблеми, але більшість дійсно люблять Україну. Просто їм важче перейти. Одне тільки я не прщаю це наративи рос пропаганди, які іноді в Одесі ретранслюються
-
Коли ситуація навпаки повернулась
-
Я сам з Одеси, і мій прадід і дід з Одеси, бачу, що ти дуже погано знаєшь історію власного міста (давно приїхав у Одесу і став одеситом?)dumskaya.net/news/stareyshee-kazatckoe-kladbishche-odessy-mozhet-p-071124/ не хочешь розмовляти українською, твоє право. Але група україномовна і це право адмінів вирішувати.
-
А тут почали возмущатись
-
А ще а кожного балкон і сортир😂
-
Там багато світлих і теплих квартир
-
Тільки паскот був, але його заснував Суворов і власноруч побудував 9етажки(це жарт хто не второпав)
-
Давайте не будемо цю тему далі розтягувати, бо вона псує настрій. Я думаю, що все буде окей. Людям потрібен час перейти стадії гніву і заперечення, але в цілому всі розуміють напрямок
-
Люди у же все життя жили російсько мовні і україномовні люди, тим що ви пишете просто підтверджуєте що Крим це не Україна як і Донець і Луганськ, куди діти цих російсько мовних людей з цих земель не задавались питанням? Тому і війна…
-
Це ви ще у ЙошкаралЄ не були, там у деяких гальюн в загалі у іншому кварталі
-
А ось це вже точна фредеріка (поганяло у московітів катка 2) постаралася, сама проєкт гальюна робила….