Український чат Ванкуверу
-
Він сам пішов=)
-
В мене була можливість кімнату на певний час запропонувати, безкоштовно, просто міг допомогти, але коли звертались кацапською я відмовляв одразу, мій дім мої правила і мене не цікавить ваша історія, я просто більше не буду толерувати з вами. Так дійшло до того що моя пропозиція допомогти перетворилась в обов'язок. Мені погрожували і вимагали! Я це до чого, ви можете буди кращим патріотом і українцем і рвати на собі сорочку, але це не зобов'яже мене ніяк миритися що ви говорите мовою окупанта!
-
«на Україні» це пиздець 😩
-
Якщо чесно, у мене викликають підозру люди, особливо молодь, яка досі говорить російською. Зараз так багато перейшло на українську, зараз як раз гарний час, разом з друзями тренуватись, і разом розмовляти укр.
-
А як можна кацапською мовою ставити крапку над якоюсь " і" ? І для чого стільки " блядь"???? Якась маячня
-
Вітаємо у чаті Roman 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Народ привіт Субота неділя понеділок - 18-20 лютого, відбудеться Fan Expo в Canada Place. Буде панель з запрошеними зірками, також будуть івенти по косплею, коміксам, геймінгу і так далі Прийде Йонду і Невіл (актори маю на увазі) 🥹🥹🥹 Прикріпляю посилання на інсту, звідти можна перейти на сайт і купити білети/подивитися детальну інфу Хто хоче піти - пишіть, зкооперуємося) instagram.com/fanexpovancouver?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=