Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Roman 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Народ привіт Субота неділя понеділок - 18-20 лютого, відбудеться Fan Expo в Canada Place. Буде панель з запрошеними зірками, також будуть івенти по косплею, коміксам, геймінгу і так далі Прийде Йонду і Невіл (актори маю на увазі) 🥹🥹🥹 Прикріпляю посилання на інсту, звідти можна перейти на сайт і купити білети/подивитися детальну інфу Хто хоче піти - пишіть, зкооперуємося) instagram.com/fanexpovancouver?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=
-
І не розмовляє, а пише. При розмові ще якісь труднощі дійсно можливі
-
А нафіга його попрікати? Я вже десь писав, якщо людина зараз зайнята обороною країни, то їй явно не до уроків української мови. Але ми розмовляємо про тих хто у відносному спокої, знаючи мову, у чаті де всі хотіли б не чути російську все одно розмовляє російською
-
Кожен одесит з освітою вільно розмовляє українською. Ти ж явно спокійно на ній розмовляєшь і пишеш, то що не так? Вона якась: не гарна, теляча, сільська, чи що там ще нам вдолблював режим. В тебе рік був, щоб зрозуміти де твоя культура і як віками страждали наші предки, як принижувалися руснею. Російськомовний Т.Г. Шевченко писав українською, а в тебе-«принципи». Пиши англійською тоді, корисніше всім буде.
-
По стану здоров'я
-
Я був звільнений від служби ще 10 років назад
-
Там жінки теж є. В чому питання. Ідіть воюйте
-
Я багато роблю для того, щоб тім хто захищає було краще. І я тут іншим допомагаю. Я корисніший тут. Хоч і поїхав з України раніше за все це і планував взагалі поринути у канадське життя залишивши багато чого позаду. Але не можу, бо мої рідні і друзі у біді. Тому можете мене не називати українцем, а просто другом України. Проте захищати російську мову тут я не дозволю