Український чат Ванкуверу
-
А чи можно ходити до лісу в North Vancouver?
-
Чи не з'їсть нас ведмідь чи білка 🐿️?
-
Ведмідь має спати напевно вже, але я б рекомендував не нехтувати технікою безпеки. Тут окрім ведмедів іще кугари. Це киці 90 кг, що атакують з засідки. Випадків небагато, але вони є, тож обережно. Треба мати спрей від ведмедів, можливо відлякуючи сигнали, чи принаймні не ходити одному і по темному.
-
О, це найгірший хижак. Бережіть горішки!
-
Дякую!
-
Тільки вчора про це розмовляв зі своєю дівчиною. Можливо тяжко перший час щоб адаптуватися та пригнічує розуміння що ти далеко від дому, але тут я принаймні в безпеці, в нормальному соціумі та з гідними умовами життя.
-
Приходьте у цю неділю в ДТ на ковзанах покататися fb.me/e/2aiq8Ckc5?mibextid=N4tvPT
-
Привіт! Раді бачити вас у чаті українців Ванкуверу!
Давайте знайомитись 😊 Зробіть пост як написано тут (не обов'язково): t.me/ukrvanchat/864
Корисну інформацію можна знайти тут: t.me/ukrvanchat/4.
А тепер, вітаю та приємного спілкування!
-
Всім привіт. Я Паша. Мені 36. У Ванкувері з травня 2020 року. До того майже шість років у Дубаї. До того два роки у Санкт-Петербурзі. Вчився в Києві. Народився в Прилуках. Працюю інженером вбудованих систем (embedded). Програмне забезпечення для різних залізяк. Займаюсь тріатлоном (біг, плавання, вело). Організую пробіжки на вихідних як найдоступніший спосіб підтримувати себе в формі. Є послідовником сталого розвитку в побуті та житті в цілому. Практикую здоровий спосіб життя, веганство і zero-waste, але іноді дозволяю собі робити виключення. Читаю книжки та статті різних жанрів. Люблю розмови на глибокі теми. #introduce
-
Друзі, якщо вам подобається як тут у нашому чаті і ви знаєте, того хто теж був би радий бути тут, запрошуйте та поширюйте)
-
Сьогодні вечір п'ятниці, тож час рекомендувати кіно. Я пропоную переглянути фільм Big Nothing. Це кіно про людину, що намагалася змінити життя близьких на краще, але все пішло не так. Коли вже думаєш, що гірше не може бути, цей фільм в черговий раз дивує та спростовує це. #кінорекомендація
-
Доброго вечора!
Хотіла б запропонувати всім бажаючим піти в неділю на класний art event. Час можна обговорити і вирішити разом.
culturecrawl.ca
-
До речі про кіно…тільки не кидайтесь капцями))) підскажіть, будь -ласка, чи можна тут так само дивитись фільми на піратських сайтах, як вдома? Каюсь, але що є то є🤷🏻♀️ не буде якихось штрафів від провайдера й тд?