Український чат Ванкуверу
-
або ще краще, сиділи по европах а потім використовують программу яка для тих кого війнонька торкнулась
-
А давайте ми через дебілів сперечатись не будемо і псувати настрій один одному також) дякую )
-
такі шакали як ти лише на слабких нападають, а коли у країні скрута повтікали в бебібоксах і потім навчають ізза кордону інших як батьківщину любити та як розмовляти
-
Я никому ничего не доказываю, ахах, это клоуны, вот и всё
-
А тепер по суті питання. В PoCo пипадково ніхто не здає нерухомість без кредитної історії? бажано 3 спальні та недалеко від Skytrain. Для родини з 2 дітей, мами та бабусі?
-
Пищить в сообщеніях
-
Хто хоче в новий чат(Український чат по вивченню англійської)?
-
А вот оскорбление в личный адрес - это явный признак неустойчивости позиции!
-
Ой как низко
-
Змініть назву на УКРАЇНОМОВНИЙ чат і жодних питань не буде.
-
Я іноді розрізняю таких людей по «масковскаму акценту», але то тяжко зрозуміти іноді, і хто зна як себе поводити
-
І ви вважаєте, що якщо б я в Харькове, разговаривал на Українській мові, або Дончанин выходя с Шахтер арены кричал бы на Укр, то войны не было б??? Really? Бред
-
Та ніхто на вулицях нікому нічого не каже. Це інтернет баталії. Просто якщо неграмотне і не може писати по українські в українському чаті - то тут немає ніяких «війною зачепило ітд», просто російськомовний і все. Я в волмартах всяких постійно чую руську і дупля не рубаю чи це наші чи то русня. Як вас розрізняти? Нікого ж не цікавить ваша думка, хочеться по російські - то є міксовані пабліки де чуваки с Адєси і богема Києва на русскам. І да, в поко метро немає
-
Ну масквічі затягують свої а. Але всякі мухосранські хрєн зна шо. В Києві в основному шокають і гакають, але то ж по селянські, краще на вєліком говоріть чьто.. ця тема стара як світ, ще Старицький прогнався по цьому в своїх за двома зайцями. Малороси шо тоді, що зараз
-
Це справедливо. патріотизм не у вишиванках і мові а у справах
-
Українці розмовляють не лише українською. Левова частина фронту російськомовна, так перевчаються але в умовах стрессу розмовляють так як простіше, і щось нікого це не обурює, а ось у соцмережах всі такі вправні бійці за чистоту мови, всі вважають своїм обов'язком вказати кому і як розмовляти. Ще раз наголошую, справжній патріотизм вимірюється справами. Я на фронті і розмовляю переважно російською.
-
Дякую йому за Іловайськ, там багато моїх побратимів лишились. Ще є питання?
-
И взгляд, и опыт
-
Ви давно за кородоном?
-
Хочете сказати що Гетьман Сивочолий не патріот? 😭
16 Jan 2023, 06:08
5844/37728
about 4 hours ago