Український чат Ванкуверу
-
Привіт всім 🙌 Мене звати Маша, в Канаді з чоловіком та 2-ма котами вже 6-й місяц, працюю веб-розробником. Полюбляю читати, довгі прогулянки, нові знайомства) Рада приєднатися до чату. Всім гарних вихідних❤️ #introduce
-
Привіт, Я Олександр, в Канаду приїхав 2 тижні тому з дівчиною, раніше працював Технічним Аналістом в Банківській сфері, поки не можу знайти подібної роботи тут. Взимку люблю лижі, а літом прогулянки, нові знайомства) Приємно що тут багато позитивних людей, дуже багато негативу в фейсбуці останнім часом. Буду радий новим знайомствам. #introduce
-
Ділюся ще своїм YouTube 🥰
Ivanka Diachuk
youtube.com/c/IvankaDiachuk
Я розповідаю історії людей, що переїхали з великого міста в будиночки серед природи. І ще трохи знімаю своїх затишних історій)
Зараз затишшя із новими відео, весь час займає влаштуватися тут. Але маю відзнятий матеріал з України та планую знімати випуски в Канаді також. Тому якщо ви знаєте хто б мін стати потенційним героєм відео - буду вдячна за контакти!💛
-
Цікаво було б щось разом зробити)
-
Я хочу зробити випуск про українців у Ванкувері)
-
Це круто. Може чимось зможу допомоги. Або хоч подивлюся, бо сам теж цікавлюся виробництвом відео
-
facebook.com/events/s/joffre-lakes/2919469781530274/
Хтось може хоче сходити? Я пас, бо в мене сьогодні гості з приводу дня народження. Завтра буду не в гуморі можливо 😂
-
Дякую! Маякну як почну роботу)
Ще поділюся своїм інста instagram.com/ivanka_diachuk
Підписуйтеся, з ким ми ще там не знайшлися, я +- регулярно щось публікую і процесом роботи з YouTube теж ділюся)
-
Мені майже всі кажуть, що до війни тут взагалі не було згуртованого ком'юніті, зараз все абсолютно інакше, дуже цікаво це розібрати)
-
До війни тут була пандемія два роки. Будь-які масові заходи були заборонені, навіть гостей додому не можна було запрошувати деякий час. А до того може щось і було, не в таких масштабах як зараз звичайно з очевидних причин. Принаймні я чув і про святкування, і про пробіжки, і про хайки.
-
Ми з Павлом познайомилися до повномасштабної війни на хайку чи на барбекю. Через події у групах у фб. Коли був карантин, точніше вже не такий жорсткий, ми познайомилися з друзями у фб і зараз майже весь час проводимо разом. Але раніще груп у телеграмі не було. Тут взагалі майже не користувалися тг. Тож справді, зараз стало більше івентів, але це здебільшого фандрейзи, або мітинги (які треба відвідувати, друзі). На першому мітингу, від початку вторгнення нас зі ралося від 3 до 5 тисяч.
-
Зараз багато нових молодих людей, що може стати хорошою основою для формування активної спільноти, або хоча б більш згуртованої)
-
Тільки що поцікавився як пішки з Коквітлемі до Сквлміша дійти і побачив, що є дуже цікавий маршрут через гори вздовж Коквітлем лейк. Пише 17 годин.
-
Привіт українці🇺🇦 Хотіла запитати чи хтось колись використовув U-Haul для того щоб перевезти меблі?
-
Oleksandr та Тоня перевозили двічі. Я допомагав))
-
А незнаєш часом там оплата йде за день чи за годину?