Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Frolkova 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті antony bugatti 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Je M'appelle Sa-Su-Kei Uchiwa 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Victoria 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Olga 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28
-
Вітаємо у чаті Andrii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
О я теж не відмовлюсь від інструктора щоб підготуватись до практис теста, якщо у кого є
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 18 дата: 19 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу CANDLE-LIT VIGIL in solidarity with Ukraine дата: 24 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Interview Skills: Getting Ready & Answering Commonly Asked Questions (Eng) дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Get it On - A Benefit for Ukrainian Refugees in Poland дата: 10 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Рекомендую: Solo driving school Борис (604)-612-3708
-
Я вчився у Ангеліни. Задоволений
-
www.facebook.com/angelina.maslova1?mibextid=ZbWKwL
-
Uci ви брали з куает аплікейшена?
-
Привітик, можливо хтось зтикався з подібним... Намагаємось заповнити заявку на одноразову допомгу, але система видає помилку, що UCI не співпадає з іх базою даних. Ми вже разів 6 перевірили і спробували з різних телефонів. Результат один той самий. Sin number був у пятницю зроблений. Тобто 24 години пройшли. Буду дуже вдячна за якусь пораду. Дякую