Український чат Ванкуверу
-
Тоже учился у Бориса, рекомендую. Он дрессирует вас, как собаку, не все выдерживают. Но это именно мундштра , которая помогает выработать правильные рефлексы, особенно shoulder check и последовательность проверки зеркал и ветрения головы при поворотах. Ещё советую Владимира +1 (604) 671-4075, он показал все заковыристые моменты в Ричмонде .
-
Привіт! Можу порадити таку кредитну передплачену картку як KOHO. Безкоштовний сервіс картки. Якщо сподобалось, то звертайтесь) За рекомендацію і Ви і я отримаємо по $25 на рахунок.
-
Ви прямим рейсом летіли?
-
Добрий день, хтось летів в Ванкувер з пересадками? Якщо не а візи в Лондон чи Америку, то через ці коаїни летіти транзитом не можно? ( чи тільки у тому випадку якщо з різних аеропортів протбутья та виліт ?
-
Через Америку точно не можна. Якщо у вас немає візи вас просто не посадять на рейс.
-
Happy Valentine's Day 💗, wish you get lots of sex, love and rock'n'roll!)
-
Їздив тільки з пластиком, та вперше чую про додаток)
-
Привіт, питання до тих, хто їздить ще на Укр правах. Чи достатньо самого пластику чи обов’язково треба мати додаток (міжнародне водійське посвідчення)? Щиро дякую за відповіді :)
-
Вітаємо у чаті Julia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Карина 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, мене звати Юлія, я трохи менше року у БіСі, працюю архітектором, вже встигла повчитись у BCIT. Потроху вивчаю Ванкувер, міряючи кроками, їзжу у всілякі гарні місця у проввнції. Люблю бувати біля океану. До цього займалась 3д графікою професійно. Також займаюсь тех-дайвінгом, але все моє спорядження залишилось вдома(. Хоббі - живопис. #introduce
-
Дякую)
-
Ось мала кухня 25 м2 практично в кожній квартирі така від забудовника по проекту.