Український чат Ванкуверу
-
Добрый день если вы никого не знали ещё я бы могла
-
Вітаємо у чаті Natalie 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день, шановні! Тільки-но прийшло повідомлення, що для українців є 8 вільних місць на навчання яке проводить YMCA разом Western Community College на тему туризму та гостинності (готельний бізнес). Навчання безкоштовне на 8 тижнів, приймають якщо вам від 16 до 30 років. Я зараз сама навчаюся там, тож буду рада поділитися контактами, пишіть :) Програма Great BC- Introduction to BC Hospitality Industry (8 weeks) February 20, 2023 to April 14, 2023 - запис до 17 лютого
-
Вітаємо у чаті 𝓐𝓷𝓽𝓱𝓸𝓷𝔂 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Нові події: Річниця війни! дата: 25 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
По Кременчуку ракетами бахкають гади
-
А бо і всі 8
-
Вже 5 вибухів
-
Орки паскудні
-
Привіт. Може буде актуально: Київський центр Педіатрія з Любов‘ю зробив нам безкоштовну книжечку вакцинації на укр/англ мовах. Вони писали, що допомагають і тим, хто вже виїхав закордон. Але, думаю, це буде за гроші. Нас з такою книжкою взяли у садок при школі.
-
У нас теж були помилки у Ворк Перміті,дзвонили на гарячу лінію говорили за тиждень спробуйте потім ще за тиждень,дзвонили ще раз і десь більше ніж за місяць змогли отримати свої гроші.Теж говорили ,що треба сін ,що щось там оновлюється і потрібно чекати…
-
Шукаю собі тренера по плаванню. Хочу навчитись плавати, пару уроків. Приїду в басейн в вашому районі.
-
В Запоріжжі теж вибухи, але є надія на ппо